Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου

“Η Ζέτα είναι καλύτερη από την μάνα μου”: Χαμός με την δήλωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη για την Μακρυπούλια

Τι απάντησε η ίδια;

Μιχάλης Χατζηγιάννης: “Η Ζέτα Μακρυπούλια μαγειρεύει καλύτερα από τη μαμά μου” !

Η οικοδέσποινα του Ρουκ Ζουκ ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για τον σύντροφό της, Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ο τραγουδιστής σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη στην ίδια εκπομπή είχε μιλήσει με πολύ όμορφα λόγια για εκείνη. “Ο Μιχάλης λέει ωραία πράγματα για μένα. Να’ναι καλά”, σχολίασε η ίδια με μία αμηχανία.

Ανάμεσα σε άλλα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε πει ότι η αγαπημένη του μαγειρεύει καλύτερα από τη μαμά του. “Είναι αστείο να απαντήσω κάτι μέσα από την κάμερα στον άνθρωπο με τον οποίο μένω μαζί”, είπε γελώντας η Ζέτα Μακρυπούλια, για να συμπληρώσει: “Στο σπίτι με τον Μιχάλη είμαστε καλά.”

"Η Ζέτα είναι καλύτερη από την μάνα μου": Χαμός με την δήλωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη για την Μακρυπούλια

Η ίδια ρωτήθηκε όμως και για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού μιας είναι πολλά χρόνια μαζί με τον σύντροφό της και οι περισσότερες από τις φίλες της έχουν αρχίσει να αποκτούν μωρά. “Δεν περιμένω να κάνουν οι πολύ στενοί μου άνθρωποι παιδιά για να κάνω κι εγώ”, είπε.

«Δεν περιμένω κάτι τέτοιο…» – Σοκ με την απάντηση της Ζέτας Μακρυπούλια για το παιδί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Σοκ υπήρξε από την απάντηση της Ζέτας Μακρυπούλια, σχετικά με το παιδί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, αναφερόμενη στο αν θα ήθελε να αποκτήσει ένα μαζί του.

Η οικοδέσποινα του Ρουκ Ζουκ ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για τον σύντροφό της, Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ο τραγουδιστής σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη στην ίδια εκπομπή είχε μιλήσει με πολύ όμορφα λόγια για εκείνη. «Ο Μιχάλης λέει ωραία πράγματα για μένα. Να’ναι καλά», σχολίασε η ίδια με μία αμηχανία, με το σύντροφό της να ανακοινώνει κάτι που όλοι περιμέναμε.

Ανάμεσα σε άλλα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είχε πει ότι η αγαπημένη του μαγειρεύει καλύτερα από τη μαμά του. «Είναι αστείο να απαντήσω κάτι μέσα από την κάμερα στον άνθρωπο με τον οποίο μένω μαζί», είπε γελώντας η Ζέτα Μακυπούλια, για να συμπληρώσει: «Στο σπίτι με τον Μιχάλη είμαστε καλά».

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης παιδί

Η ίδια ρωτήθηκε όμως και για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού μιας είναι πολλά χρόνια μαζί με τον σύντροφό της και οι περισσότερες από τις φίλες της έχουν αρχίσει να αποκτούν μωρά. «Δεν περιμένω να κάνουν οι πολύ στενοί μου άνθρωποι παιδιά για να κάνω κι εγώ», είπε.

 

 

Διαβάστε επίσης