Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου

Ψάχνουν καταζητούμενο και κίνητρο για την άγρια δολοφονία της μητέρας τριών παιδιών στη Λεμεσό

Ψάχνουν καταζητούμενο και κίνητρο… Αναμένουν απαντήσεις από τη νεκροτομή οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού – Σοκαρισμένη η κοινωνία της Λεμεσού από το στυγερό έγκλημα με θύμα μία μητέρα τριών ανήλικων παιδιών

Σαρωτικές έρευνες της Αστυνομίας αλλά χωρίς αποτέλεσμα για εντοπισμό του 29χρονου Aistis Mikalauskas από τη Λιθουανία, που καταζητείται από την Αστυνομία στα πλαίσια των ερευνών για το άγριο φονικό με θύμα την 36χρονη Iryna Hurskaya από τη Λευκορωσία, που βρέθηκε πριν από το μεσημέρι της Κυριακής να κείτεται νεκρή σε λίμνη αίματος στο υπνοδωμάτιο της οικίας της που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Τύχωνα στη Λεμεσό.

Οι ανακριτές έστρεψαν από την αρχή την προσοχή τους στον 29χρονο και το γεγονός ότι αυτός εξαφανίστηκε, χωρίς να μεταβεί στην εργασία ή την οικία του, ενίσχυσε τις υποψίες.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος δεν μετέβη στην εργασία του σε ξενοδοχείο στη Λεμεσό τις προηγούμενες δύο μέρες. Από έρευνα στην οικία του που βρίσκεται στην περιοχή της Αμαθούντας στη Λεμεσό, παραλήφθηκαν κάποια τεκμήρια που αξιολογούνται, όμως κανένα ίχνος του 29χρονου καταζητούμενου δεν εντοπίστηκε μέχρι στιγμής.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού κατάφεραν να εντοπίσουν χθες το απόγευμα τη μητέρα του 29χρονου, η οποία οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού. Σε κατάθεση της ισχυρίστηκε ότι έχει να δει τον γιο της από την Παρασκευή και δεν γνωρίζει που βρίσκεται, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times οι ανακριτές θεωρούν ότι οι δυο τους συνομίλησαν αυτό το διάστημα.

Πάντως, αρμόδια πηγή ανέφερε στη Cyprus Times ότι σε κατάθεση του ο γιος της άτυχης 36χρονης, δεν τον είχε δει στο σπίτι το επίμαχο χρονικό διάστημα.

Έμπαινε συχνά στο σπίτι…

Ο 29χρονος βρισκόταν συχνά στο σπίτι της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να απασχολεί τα παιδιά έναντι αμοιβής, αφού αυτή είναι και η φύση της εργασίας του και σε ξενοδοχείο της Λεμεσού.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού ψάχνουν και το κίνητρο πίσω από την αποτρόπαια εγκληματική ενέργεια.

cyprustimes.com

Διαβάστε επίσης