Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου

Ψάχνουν τους οπαδούς για τα επεισόδια στο οδόφραγμα-Στο μικροσκόπιο τα βίντεο

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας βρίσκονται τα βίντεο από τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο οδόφραγμα της Δερύνειας, μετά από οργανωμένη πορεία, όπως διαφάνηκε των οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης, αφού έφεραν διακριτικά της ομάδας της Αμμοχώστου, το βράδυ της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, γύρω στις επτά το απόγευμα, δεκάδες άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, κατευθύνθηκαν προς το οδόφραγμα, ενώ κατάφεραν να σπάσουν το κιγκλίδωμα της «γραμμής», ανάβοντας την ίδια ώρα πυρσούς και φωτοβολίδες. Με ελληνικές σημαίες, επίσης, οι οργανωμένοι φώναζαν διάφορα συνθήματα, μεταξύ αυτών «Η Κύπρος είναι ελληνική» και «Τούρκοι δολοφόνοι», ενώ έριχναν πυροτεχνήματα.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα οι διαμαρτυρόμενοι αποχώρησαν. Οι Αρχές, συνεχίζουν τις εξετάσεις, έτσι ώστε να βρεθούν οι οπαδοί που προκάλεσαν τα έκτροπα, ενώ στο μέρος, καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, βρίσκονταν δυνάμεις της Αστυνομίας.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι λίγη ώρα αργότερα οι Τουρκοκύπριοι από την πλευρά τους συγκεντρώθηκαν στο οδόφραγμα και έστειλαν τα δικά τους μηνύματα, ως… απάντηση στους Ελληνοκύπριους.

reporter.com.cy

Διαβάστε επίσης