Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου

Συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα – Μικρή άνοδος στη θερμοκρασία την Τετάρτη

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, αλλά αργότερα θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα παράλια και γύρω στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιαμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και σταδιακά, στα δυτικά, μέχρι βορειοανατολικοί ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά, αλλά αργά το απόγευμα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά και στα βόρεια θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τρίτη, για να παραμείνει γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Τετάρτη θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Πέμπτη.

Διαβάστε επίσης