Τρίτη, 27 Οκτωβρίου

Υπέβαλε την παραίτησή του ο Βουλευτής ΑΚΕΛ Χριστάκης Τζιοβάνης (ΕΠΙΣΤΟΛΗ)

Μετά τη δημοσιοποίηση του σκηνοθετημένου ρεπορτάζ με τους υπό κάλυψη δημοσιογράφους του δικτύου Al Jazeera που στόχο είχαν να πλήξουν το κύρος της χώρας μας αλλά και του ΚΕΠ για λόγους πολιτικής ευθιξίας υποβάλλω την παραίτησή μου από βουλευτής του ΑΚΕΛ., αναφέρει σε επιστολή του ο Χριστάκης Τζιοβάνης.

Αυτούσια η επιστολή παραίτησης του κ.Τζιοβάννη

Υποβάλλω επίσης την παραίτησή μου από μέλος της ΚΕ του ΑΚΕΛ και από όλα τα Σώματα του κόμματος δίνοντας τη δυνατότητα στο Κόμμα μου να προχωρήσει με αποφασιστηκότητα στην πλήρη διερεύνηση και διαλεύκανση της υπόθεσης. Κοιτώντας στα μάτια όλους όσους με τίμησαν με τη ψήφο τους και τον κόσμο της Αριστεράς δηλώνω ξεκάθαρα ότι όλα τα στοιχεία είναι στη διάθεση των Αρχών. Είναι προτεραιότητα για μένα να λάμψει όλη η αλήθεια.

Ουδέποτε τα αξιώματα ήταν για μένα αυτοσκοπός. Ουδέποτε η παραμονή σε θώκους υπήρξε για μένα εμμονή. Μοναδικός γνώμονας της πορείας μου ήταν πάντα με σκληρή δουλειά και ανθρωπιά η προσφορά στο συνάνθρωπο. Η δική μου παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα ας αποτελέσει την απαρχή για πλήρη διερεύνηση και απόδοση Δικαιοσύνης όλων των υποθέσεων που ταλανίζουν τον τόπο σε όλους ανεξαιρέτως τους πολιτικούς χώρους και όλα τα επίπεδα με την ίδια πολιτική ευθιξία και ίδια πολιτική βούληση.

Διαβάστε επίσης