Τρίτη, 20 Οκτωβρίου

200 χιλιάδες πρόστιμο σε 56χρονο που πιάστηκε με μεγάλη ποσότητα καπνικών προϊόντων. Πώς ανακάλυψαν την κρυψώνα του

Πληροφορία οδήγησε στον εντοπισμό της κρυψώνας του – Σύλληψη και του ιδιοκτήτη του υποστατικού – Μεγάλες οι ποσότητες των καπνικών – «Τσουχτερό» το πρόστιμο στον 56χρονο που παραδέχθηκε ότι είναι δικά του

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας για παράνομη απόκρυψη ποσότητας καπνικών προϊόντων σε υποστατικό στη Λευκωσία, μέλη της Αστυνομίας, διεξήγαγαν χθες το απόγευμα έρευνα, βάσει γραπτής συγκατάθεσης του ιδιοκτήτη του.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε ποσότητα καπνικών προϊόντων, άγνωστης προσέλευσης, χωρίς τη σήμανση του Υπουργείου Υγείας, με αποτέλεσμα ο 57χρονος ιδιοκτήτης του υποστατικού να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων.

Κατά την έρευνα, εντός του υποστατικού βρισκόταν και 56χρονος, ο οποίος παραδέχθηκε, ότι η ποσότητα των καπνικών προϊόντων που εντοπίστηκε ήταν δική του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί επίσης για το αδίκημα της εμπορίας αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων.

Λειτουργοί του Τελωνείου παρέλαβαν και καταμέτρησαν τα καπνικά προϊόντα ως: 127,000 γραμμάρια καπνού ναργιλέ, 43,000 γραμμάρια στριφτού καπνού, 12,800 προϊόντων για ηλεκτρονικά τσιγάρα και 86,400 τεμάχια τσιγάρων.

Εναντίον του 56χρονου εκδόθηκε εξώδικο ύψους 200,000 ευρώ, το οποίο αδυνατούσε να πληρώσει. Και τα δύο πιο πάνω πρόσωπα, τέθηκαν υπό κράτηση.

Μέλη του Τελωνείου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

cyprustimes.com

Διαβάστε επίσης