Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου

Κλειστοί δρόμοι λόγω έργων ανά την Κύπρο… Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κλειστοί δρόμοι λόγω έργων ανά την Κύπρο – Ενημερώνει η Αστυνομία

Στις κυριότερες αρτηρίες του οδικού δικτύου δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα το πρωί σήμερα Τρίτη, 20 Οκτωβρίου. Διεξάγονται ωστόσο εργασίες σε διάφορους δρόμους στις πόλεις Λευκωσίας και Λάρνακας, καθώς και σε αυτοκινητόδρομους, που ενδεχομένως να επηρεάσουν την κυκλοφορία.

Στην πόλη Λευκωσίας, στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη, από τις 6.00 το πρωί, διεξάγονται εργασίες για ανέγερση πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να είναι κλειστές για την κυκλοφορία, οι δύο λωρίδες στην κατεύθυνση από τα φώτα τροχαίας «Γαβριηλίδη» προς Λευκωσία, στο τμήμα μεταξύ των παρόδων Νικοκρέοντος και Τεύκρου. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στη μία λωρίδα της αντίθετης κατεύθυνσης. Οι εργασίες θα διακοπούν στις 2.00 το μεσημέρι για να συνεχιστούν και ολοκληρωθούν αύριο Τετάρτη.

Επίσης στην Λευκωσία, συνεχίζονται οι εργασίες αναβάθμισης της λεωφόρου Λάρνακος, στο τμήμα από τη συμβολή με τις λεωφόρους Στασίνου και Σαλαμίνος, μέχρι και τη συμβολή με την οδό Αγίου Δημητρίου. Οι εργασίες αφορούν στην πρώτη φάση του έργου αναβάθμισης της λεωφόρου Λάρνακος. Άρχισαν χθες Δευτέρα και αναμένεται να διαρκέσουν οκτώ εβδομάδες.

Στην πόλη Λάρνακας, συνεχίζονται οι εργασίες που διεξάγονται στις λεωφόρους Γρίβα Διγενή και Γ. Χριστοδουλίδη, για δημιουργία κυκλικών κόμβων. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 31 Δεκεμβρίου.

Στην επαρχία Λάρνακας συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης των στηθαίων ασφαλείας στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού και στους δρόμους Μαζωτού – Ζυγίου και Ξυλοφάγου – Λιοπετρίου. Αναμένεται να ολοκληρωθούν την ερχόμενη Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου.

Στους αυτοκινητόδρομους Λευκωσίας – Λάρνακας, Αεροδρομίου Λάρνακας – Παραλιμνίου και Λάρνακας – Κοφίνου, καθώς και στους κυκλοφοριακούς κόμβους Ξυλοφάγου, Αλεθρικού, Αγγλισίδων, Αβδελλερού, Δρομολαξιάς και Ριζοελιάς, επίσης συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης των στηθαίων ασφαλείας. Επίσης αναμένεται να ολοκληρωθούν την ερχόμενη Παρασκευή.

Στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στο τμήμα Μονής – Χοιροκοιτίας, στην κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία, διεξάγονται από χθες εργασίες για την αντικατάσταση πληροφοριακών πινακίδων. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 30 Οκτωβρίου.

Καλούνται οι οδηγοί οχημάτων που θα διακινούνται στις περιοχές όπου θα διεξάγονται τα οδικά έργα, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με την τροχαία σήμανση.

Προτρέπονται όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

cyprustimes.com

Διαβάστε επίσης