Site icon Hallocy

«Ήρθα να σας θυμίσω την πραγματική αξία της ζωής»: Τι θα έλεγε ο κορωνοϊός αν είχε φωνή – Το βίντεο που συγκλονίζει

«Τσακίζει» κόκαλα

Ένα Ιταλός γύρισε ένα βίντεο στο οποίο απαγγέλει ένα γράμμα, με όλα όσα ο ίδιος θεωρεί ότι θα μας έλεγε ο κορωνοϊός αν είχε φωνή για να μας μιλήσει.

Γιατί είναι εδώ; Γιατί κουράστηκε από τις καταχρήσεις, τον άσχημο τρόπο που φερόμαστε ο ένας στον άλλον, τους καυγάδες, τη βία, τους πολέμους, την υποκρισία, την αδιαφορία μας απέναντι στα παιδιά μας. Ήρθε για να μας θυμίσει το αληθινό νόημα της ζωής, ζητώντας μας να μην ξεχάσουμε τίποτα απ’ όλα αυτά όταν εκείνος δεν θα είναι πια εδώ.

Το βίντεο και τα βαθύτερα νοήματά του

Το βίντεο έγινε αμέσως viral στη χώρα του και άρχισε να κάνει τον γύρο του ίντερνετ. Και έτσι, ένας Έλληνας, ο Κωνσταντίνος Σταματόπουλος, έβαλε ελληνικούς υπότιτλους προκειμένου να μπορέσουμε να το καταλάβουμε και εμείς.

Μάλλον ένα από τα πιο συγκινητικά και δυνατά πράγματα που έχουμε δει στο σύντομα διάστημα των τελευταίων εβδομάδων που τόσο γρήγορα και σοκαριστικά έχουν αλλάξει τις ζωές όλων μας. Τώρα που η πανδημία του κορωνοϊού θερίζει είναι καιρός, όπως σε κάθε δυσκολία, να κάνουμε μια ενδοσκόπηση και να αναθεωρήσουμε κάποιες αξίες που από καιρό είχαμε ξεχάσει καθώς θεωρούσαμε δεδομένα πολλά.

 

Exit mobile version