Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου

“Μαύρα” γενέθλια για την Ελένη Μενεγάκη – Το αισχρό δημοσίευμα για τον γιο της που κάνει τον γύρo του διαδικτύου

Δεν φαντάζεστε τι γράφει! Δείτε το εδώ.

Γενέθλια έχει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη αλλά ένα δημοσίευμα που έκανε την εμφάνισή του πριν από λίγες ώρες για τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο, έχει φέρει τα πάνω κάτω στο διαδίκτυο! Όπως αναφέρουν πληροφορίες μας το κοντινό περιβάλλον της οικογένειας το χαρακτήρισε αισχρό.

Το εν λόγω δημοσίευμα έχει εκνευρίσει την οικογένεια γιατί κάνει λόγο για έντονο διαπληκτισμό αλλά θίγει και την προσωπικότητα του γιου της! Ανήκει στο περιοδικό Ciao και φέρει τίτλο “Ο γιος της Μενεγάκη αλλάζει την μοιρασιά της περιουσίας” και αναφέρει τα εξής:

Αυτό είναι το αισχρό δημοσίευμα για τον γιο της Ελένης Μενεγάκη
Η Ελένη και ο Λάτσιος είχαν μια πολύ έντονη συζήτηση καθώς εκείνη επέμενε πως είναι πολύ νωρίς να πάρει στα χέρια του εκείνος τα λεφτά, ενώ από την άλλη πλευρά δεν αρνήθηκε να τον βοηθήσει να πάρει τα πράγματά του, όταν εκείνη θα έκρινε πως είναι η ώρα. Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με τα σχέδια της Ελένης, τα παιδιά της θα έπαιρναν τα περιουσιακά στοιχεία που τους αναλογούν στα χέρια τους όταν γίνουν 30 χρονών!

Δείτε εδώ την περιουσία που φέρεται να έγραψε στον Άγγελο!


Η Ελένη από την πλευρά της έχει κάποια όνειρα για τον Άγγελο, πολύ διαφορετικά από τα δικά του. Τις σπουδές του για αρχή. Σπουδές που έχουν εξελιχθεί σε πονοκέφαλο για την οικογένεια της Ελένης και του Ματέο Παντζόπουλου, όπως και γενικά το μέλλον του μικρού. Όπως είναι ήδη γνωστό ο γιος της Ελένης Μενεγάκη ήταν να μετακομίσει στην Αμερική για σπουδές αλλά πλέον αυτό θεωρείται αβέβαιο λόγω της πανδημίας.

Ο Άγγελος Λάτσιος τελείωσε το σχολείο και μετά από ένα ζωηρό καλοκαίρι έχει γυρίσει στην Αθήνα και βρίσκεται σε αναβρασμό για το τι θα κάνει τελικά με τα σχέδια που είχε, θα φύγει να σπουδάσει έξω ή όλο αυτό με τον κορωνοϊό του έχει αλλάξει οριστικά τα πλάνα;

Αναφορικά με το μοίρασμα της περιουσίας, η συζήτησή τους όπως συνήθως οδήγησε σε ένα αδιέξοδο με τις δύο πλευρές να παραμένουν ανένδοτες και τον Ματέο να κάνει τον διαιτητή. Στο άμεσο μέλλον, πάντως, αναμένεται οι οριστικές αποφάσεις, τόσο για τα χρήματα όσο και για το μέλλον του Άγγελου.

Πηγή: Περιοδικό Ciao

 

Διαβάστε επίσης