Τρίτη, 18 Μαΐου

Χαμός σε πτήση από Κύπρο: Προκάλεσε αναστάτωση όταν του είπαν να βάλει μάσκα

Πρόστιμο £670 επιβλήθηκε σε 57χρονο, ο οποίος σε πτήση από Κύπρο προκάλεσε αναστάτωση, ενώ απείλησε μέχρι και να ουρήσει στο πλήρωμα καμπίνας όταν του είπαν να κάτσει στη θέση του.

Σύμφωνα με τη DailyMail, πρόκειται για τον 57χρονο Christopher Tooth, ο οποίος σε πτήση από την Κύπρο προς το Μάντσεστερ άρχισε να απειλεί με βιαιοπραγία όταν του είπαν να βάλει μάσκα.

Ο 57χρονος και ο γιος του άρχισαν να γίνονται επιθετικοί προς το πλήρωμα του αεροσκάφους αρχικά λόγω μιας παρεξήγησης με το φαγητό, ενώ άναψαν τα αίματα όταν τους ζήτησαν οι άλλοι επιβάτες να βάλουν μάσκες αλλά αρνήθηκαν.

Μάλιστα, έπρεπε να συγκρατήσουν τον 57χρονο για να μην επιτεθεί σε επιβάτη.

Όταν ο υπεύθυνος του πληρώματος της καμπίνας παρενέβη, ο 57χρονος έγινε ακόμα πιο επιθετικός, φωνάζοντας ότι «θα τους πετάξει έξω από το αεροσκάφος».

Όταν του ζήτησαν μάλιστα να καθίσει, απείλησε ότι θα «ουρούσε πάνω στην αεροσυνοδό».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η υπόθεση οδηγήθηκε στο δικαστήριο. Το περιστατικό συνέβη στις 23 Οκτωβρίου 2020, όταν ο 57χρονος και ο γιος του ταξίδευαν από την Κύπρο στο Μάντσεστερ.

Ο δικηγόρος του ανέφερε ότι ο πελάτης του ήθελε να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του. Εξήγησε ότι ο 57χρονος ήρθε στην Κύπρο να δει τη γυναίκα του, η οποία ζει μαζί με την κόρη τους εδώ. Πριν μπουν στο αεροσκάφος είχαν καταναλώσει αλκοόλ.

Christopher Tooth, pictured, has been fined £670 after threatening to urinate on Jet2 cabin crew on a flight from Manchester Airport to Cyprus after he was asked to wear a face mask

Tooth admitted one count of entering an aircraft when drunk and was fined £670, ordered to pay £85 costs and £67 victim surcharge after the incident at Manchester Airport (pictured)

Διαβάστε επίσης