Παρασκευή, 7 Μαΐου

Παραλίγο σάλος με το Big Brother – Έκοψαν πλάνο για να προστατεύσουν τον Θέμη – Βίντεο

Όλοι η αλήθεια

Πήγε να σημειωθεί ξανά σάλος στο Big Brother, ωστόσο αυτή την φορά έκοψαν το πλάνο και δεν το πρόβαλλαν ποτέ στην τηλεόραση.

Την αποκάλυψη έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος – ο οποίος θα βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του ριάλιτι τη νέα σεζόν – μιλώντας στην εκπομπή Ευτυχείτε…

Συγκεκριμένα, εξήγησε τον λόγο που δεν είδαμε ποτέ στις οθόνες μας τι πραγματικά είπε η Άννα Μαρία για τον Θέμη στην Ραμόνα.

«Έλεγε η Άννα Μαρία πως θέλει να φύγει η Ραμόνα. Προφανώς και η Ραμόνα ήθελε να φύγει η Άννα Μαρία. Αυτά είναι φυσιολογικά. Δεν προβλήθηκε ο διάλογος της Άννας Μαρίας με τη Ραμόνα για τον Θέμη, για λόγους προστασίας, ευπρέπειας, αισθητικής, ισορροπίας και πάει λέγοντας. Είναι πολύ οριακή η Άννα Μαρία. Δε νομίζω πως υπάρχει κάποιο παιδί που να μην έχει στρατηγική. Ίσως μόνο ο Ζακ και η Ραίσα.

Εγώ νομίζω πως θα πρέπει να υπάρξουν κυρώσεις σε όσους λένε πως θα φύγουν. Όταν λες συνεχώς σαν κακομαθημένος ανοίχτε την πόρτα να φύγω και κανένας δε φεύγει. Αυτός που είναι έτοιμος να φύγει θα τελειώσει η εκπομπή και θα είναι ακόμη μέσα. Αποχώρηση δεν έγινε σήμερα για να καταλήξουμε στην τελευταία εκπομπή των Χριστουγέννων με πέντε παίκτες να διαγωνίζονται» είπε, μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Διαβάστε επίσης