Close Menu
Hallocy
  • Home
  • New Songs
  • Stories to Songs
  • Music Clips
    • Instrumental
    • Stories to Songs
    • Behind the Scenes
  • Instrumentals
  • Behind the Scenes
  • Motivation
  • Animated movies
Facebook X (Twitter) Instagram
Τρίτη, 1 Ιουλίου
Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
Hallocy
  • Home
  • New Songs
  • Stories to Songs
  • Music Clips
    • Instrumental
    • Stories to Songs
    • Behind the Scenes
  • Instrumentals
  • Behind the Scenes
  • Motivation
  • Animated movies
Hallocy
Home » Υπ.Υγείας: Δυστυχώς τα φετινά Χριστούγεννα δεν θα είναι τα ίδια
Instrumental

Υπ.Υγείας: Δυστυχώς τα φετινά Χριστούγεννα δεν θα είναι τα ίδια

Hallocy.comBy Hallocy.com13/11/20200 Views
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email

Μέτρα θα έχουμε συνέχεια μέχρι το εμβόλιο. Η μάσκα θα μας συνοδεύει μέχρι τότε, αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση είπε ο Υπουργός Υγείας φιλοξενούμενος στο ΡΙΚ και στην εκπομπή Προκλήσεις το βράδυ της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου.

Ο κ.Ιωάννου εξέφρασε μεγάλη ανησυχία για την περίοδο των γιορτών. Αν έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα μέχρι το τέλος του Νοέμβρη τότε θα επέλθει χαλάρωση εξήγησε. «Δυστυχώς τα φετινά Χριστούγεννα δεν θα είναι τα ίδια. Θα είναι με μέτρα με περιορισμούς. Προσωπική άποψη είναι ότι πρέπει να πάμε με αυστηρά μέτρα για εκείνη την περίοδο»’, είπε.

Ο κ.Ιωάννου ερωτήθηκε για τα μέτρα που λήφθηκαν σε Λεμεσό και Πάφο και εξήγησε μεταξύ άλλων γιατί δεν πάρθηκε απόφαση για ολικό Lockdown για κάποιες μέρες.

«Η άποψη των επιστημόνων ήταν ότι στην παρούσα φάση ήταν προτιμότερο να πάμε με τοπικά μέτρα. Αυτές είναι και οι οδηγίες του ECDC. Να αποφεύγεται δηλαδή το γενικό lockdown», εξήγησε.

«Πάμε με κλιμάκωση των μέτρων προκειμένου να καταφέρουμε να συνυπάρξουμε με τον ιό. Η πιο εύκολη απόφαση ήταν το ολικό lockdown. Αυτό πρέπει να είναι το έσχατο μέτρο όμως, υπάρχουν ψυχολογικές, κοινωνικές αλλά και οικονομικές επιπτώσεις», είπε ο Υπουργός.

«Οφείλουμε να έχουμε μέτρα στη φαρέτρα μας. Αν πηγαίναμε σε ολικό lockdown, η διάρκειά του θα ήταν άγνωστη σύμφωνα με τους ειδικούς». Ο ίδιος είπε ότι μέσα στις σκέψεις που έκανε ο ίδιος ήταν και ένα «σοκ lockdown» για 14 μέρες στο μοντέλο της Βρετανίας. «Η συντριπτική πλειοψηφία όμως των ειδικών ήταν κατά», συνέχισε.

Συνείδηση κορωνοϊού

«Αν δεν αποκτήσουμε ατομική και συλλογική ευθύνη τότε δεν θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αν πηγαίναμε για παράδειγμα σε ένα lockdown 2 βδομάδες και επανερχόμασταν όπως είμασταν πριν απ’ αυτό τότε θα φθάναμε στα ίδια. Πρέπει να πειθαρχήσουμε στα μέτρα, υπάρχει κούραση το αντιλαμβάνομαι», είπε ο κ.Ιωάννου.

Μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τραγική την κατάσταση που προέκυψε στο σφαγείο. «Προφανώς και κάτι πήγε λάθος και πιθανόν να έχουν ευθύνες και οι κρατικές υπηρεσίες. Έγιναν έλεγχοι. Ωστόσο ο έλεγχος γίνεται τη δεδομένη στιγμή, τις άλλες ώρες είναι ευθύνη του εργοδότη.

Από τον Αύγουστο λάβαμε μέτρα περιορισμού των συναθροίσεων. Ήταν αναμενόμενο ούτε λίγο ούτε πολύ ότι θα είχαμε κρούσματα στο Φθινόπωρο».

Ο Υπουργός έκανε αναφορά και στα μαζικά τεστ που θα διενεργηθούν στις δυο επιβαρυμένες Επαρχίες.

«Ζητούμε προσφορές με τη μορφή του κατεπείγοντος για κινητές μονάδες. Θα υπάρχουν 10 κινητές μονάδες με στόχο να κάνουν η κάθε μια μέχρι 500 τεστ τη μέρα. Θα γίνονται σύνολο περίπου 3 με 5 χιλιάδες τεστ τη μέρα. Πρόκειται για τεστ αντιγόνου όχι pcr (μοριακά). Τα τεστ αντιγόνου δεν έχουν την ίδια ευαισθησία. Σε κάθε θετικό τεστ αντιγόνου θα γίνεται επιβεβαιωτικός έλεγχος με pcr τεστ», είπε. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι ο ίδιος έδωσε οδηγίες να γίνονται τεστ αντιγόνου κάθε δυο βδομάδες σε κλειστές δομές, στις φυλακές καθώς και στα νοσοκομεία.

sigmalive.com

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Previous ArticlePower of Love: Θετικός στον κορονοϊό ο Παναγιώτης Θεόφιλος – Εβγαλε εξανθήματα σε όλο του το σώμα (video)
Next Article Ανδρέας Γεωργίου: Σαστίσαμε με τη φώτο με την πρώην του – Τι τρέχει;

Related Posts

63 Views

«Συνέλαβαν» Ελληνοκύπριο οι κατοχικές «αρχές» για «ρατσιστική επίθεση»

18/01/2024 Instrumental 63 Views
609 Views

Σπαράζει καρδιές ο γιος του Αλεξούι για τον θάνατο του πατέρα του – Δείτε την ανάρτηση του

03/11/2023 Instrumental 609 Views
103 Views

Ξεσπά η μητέρα του Θανάση-«Συνεχιζόμενο έγκλημα συγκάλυψης, συνεργάζονται με τον υπόκοσμο»

11/10/2023 Instrumental 103 Views




Find us on:
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter




Latest News

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025

Ελληνες Ηθοποιοί του Παλιού Χρυσού Κινηματογράφου… σαν Μικρά Παιδάκια!

27/04/2025

Ένα Τραγούδι για την Εντίθ Πιάφ: «The Spotlight Never Dims»

26/04/2025

Η Μόνα Λίζα Ζωντανεύει το 2025 με Ένα Μοντέρνο Ποπ Τραγούδι!

25/04/2025

“Η Περιπέτεια του Γουίσκερ Μπόνκο ΜακΦίσαλοτ από το Ψάρεμα στο Τραπέζι”

24/04/2025

Read More




Most Popular

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025

Ελληνες Ηθοποιοί του Παλιού Χρυσού Κινηματογράφου… σαν Μικρά Παιδάκια!

27/04/2025

Ένα Τραγούδι για την Εντίθ Πιάφ: «The Spotlight Never Dims»

26/04/2025

Η Μόνα Λίζα Ζωντανεύει το 2025 με Ένα Μοντέρνο Ποπ Τραγούδι!

25/04/2025

“Η Περιπέτεια του Γουίσκερ Μπόνκο ΜακΦίσαλοτ από το Ψάρεμα στο Τραπέζι”

24/04/2025




About HalloCy
About HalloCy

Welcome to HalloCy, where creativity meets technology! I’m a former journalist turned AI creator, passionate about transforming stories, emotions, and ideas into music, animations, and short films. Using cutting-edge AI tools, I craft original songs, captivating animations, and cinematic shorts that bring imagination to life.
My favorite part? Turning your stories into songs and music videos through my "Stories to Songs" project—where you share your real-life experiences, and I create a personalized song and video just for you. Explore my creations under New Songs, Animations, Short Films, and Music Clips, or dive into Behind the Scenes to see how I use AI to make it all happen. Looking for a spark of inspiration? Check out Motivation for uplifting stories and insights tied to my creative journey.
Join me in this exciting adventure of storytelling, music, and art—let’s create something beautiful together!

Επικοινωνία: [email protected]

Follow Us

Facebook X (Twitter) Instagram YouTube WhatsApp TikTok SoundCloud
Popular Posts

«Born to the Stars of ’75»: Ένα Disco Ταξίδι στη Μαγεία του 1975 στο hallocy.com

29/04/2025

Ελληνες Ηθοποιοί του Παλιού Χρυσού Κινηματογράφου… σαν Μικρά Παιδάκια!

27/04/2025

Ένα Τραγούδι για την Εντίθ Πιάφ: «The Spotlight Never Dims»

26/04/2025
Copyright 2017. Hellocy.com | Handcrafted By Competitive Edge Digital
  • Home
  • Privacy Policy
  • Terms & Conditions
  • Get In Touch

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.OkRead more