Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου

Big Brother: Αυτό είναι το πλάνο που δεν παίχτηκε ποτέ στον ΣΚΑΙ – Η αποκάλυψη που “καίει” τον Μικρούτσικο

Το αποκάλυψε ο Παναγιώτης Βαρουξής και έχει σηκωθεί θύελλα

Μια αποκάλυψη «βόμβα» έγινε για ένα από τα επεισόδια του Big Brother προβλήθηκαν στον ΣΚΑΙ. Ένα συγκεκριμένο πλάνο δεν έπαιξε ποτέ στον αέρα, κάτι που “καίει” τον Ανδρέα Μικρούτσικο, καθώς ήταν εκείνος πρωταγωνιστής.

Το γεγονός έκανε γνωστό ο Παναγιώτης Βαρουξής. Συγκεκριμένα, όπως είπε, ο παρουσιαστής είχε πει στον ίδιο και στον αδερφό του, Χρήστο, πως ο κόσμος του θεωρεί σκυλάκια της Άννας Μαρίας, μια δήλωση που δεν έδειξαν ποτέ στον αέρα του σταθμού.

Η αποκάλυψη του Χρήστου για το Big Brother που “καίει” τον Μικρούτσικο


«Οι περισσότεροι μου απαντήσατε ότι ο Χρήστος έχει λάβει το μήνυμα. Εφόσον έχει λάβει το μήνυμα γιατί δεν αντιδρά σωστά. Όταν εγώ και ο Χρήστος μπήκαμε στο μπλε δωμάτιο, ο κύριος Μικρούτσικος μας ανέφερε κάτι που δεν παίχτηκε ποτέ. Μας ανέφερε πως ο κόσμος μας βλέπει σαν τα σκυλάκια της Άννας Μαρίας. Είναι κάτι που δεν μας άρεσε. Οπότε ο Χρήστος το έχει αυτό στο μυαλό του. Εγώ του μετέφερα το μήνυμα στο live και είδαμε πως πήρε το μέρος της Άννας Μαρίας μετά…

Τι έχει γίνει και δεν έχουν έρθει κοντά; Η Άννα Μαρία δικαιολογημένα, από μια άποψη, δεν τον δέχεται. Τώρα για ποιον λόγο ο Χρήστος δεν έχει ξαναπλησιάσει την Άννα Μαρία; Ή έχει ξαναπλησιάσει και δεν το έχουμε δει εμείς σε επεισόδιο, ή φοβάται την αντίδραση της Άννας Μαρίας και ότι ο κόσμος τον βλέπει σαν σκυλάκι. Έχοντας και τον Πυργίδη και τη Ραμόνα στη συγκεκριμένη φάση, μπορεί να φοβάται μην του πούνε γιατί πάει στην Άννα Μαρία. Οπότε ο Χρήστος αυτή την αντίδραση φοβάται και δεν είναι κοντά στην Άννα Μαρία» αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης.

Big Brother Ανδρέας Μικρούτσικος πλάνο που κόπηκε ΣΚΑΙ

Διαβάστε επίσης