Παρασκευή, 25 Ιουνίου

Εκτός εαυτού ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τη Σοφία Δανέζη – «Αυτό είναι άνω ποταμών»

Έξαλλος μετά το live

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Ευτυχείτε λίγο μετά το live του Big Brother και φάνηκε να είναι πραγματικά εκτός εαυτού με τη Σοφία Δανέζη, ξεκαθαρίζοντας πως όλα όσα έλεγε και η στάση που κράτησε ήταν άνω ποταμών.

Οι δυο τους τσακώθηκαν την ώρα του live – δείτε εδώ τι συνέβη – και η αλήθεια είναι πως οι δηλώσεις που έκανε η διαγωνιζόμενη, εκνεύρισαν αρκετά τον έμπειρο παρουσιαστή, ενώ οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσά τους.

Μιλώντας στο Ευτυχείτε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξεκαθάρισε πως πήγε την στρατηγική της σε ένα άλλο επίπεδο και πλέον δεν σέβεται τους τηλεθεατές.

«Πήγε να με βγάλει με το κεφάλι κάτω και τα πόδια επάνω. Ε όχι, στα πόδια μου στέκομαι και είμαι όρθιος. Την είχα πει σκακίστρια, εδώ πέταξε τη σκακιέρα. Δεν έλεγε “δεν το είπα” έλεγε “δεν καταλάβατε τι είπα”.

Μα το είδαμε και είπες “αυτό”. Έμμεσα με κατηγορούσε για κακοήθεια. Ήταν άνω ποταμών. Ξεκίνησε υποτιμώντας τη δική μου νοημοσύνη. Δεν είναι τρόπος να σέβεσαι τον εαυτό σου, να εκτιμάς και να σέβεσαι τους άλλους και κατά συνέπεια και τους τηλεθεατές».

Διαβάστε επίσης