Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου

Σε σχέση η Ναταλία Γερμανού – Ποιος είναι ο σύντροφός της;

Τα είπε όλα!

Η Ναταλία Γερμανού θα βρεθεί σήμερα το βράδυ στην εκπομπή Direct και θα αποκαλύψει πως βρίσκεται σε σχέση. Θα δώσει μάλιστα και μία πληροφορία σχετικά με το ποιος είναι ο σύντροφός της, όπως είδαμε στο στιγμιότυπο της συνέντευξης μέσα από το Happy Day.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα βρεθεί απέναντι από τον Τάκη Χατζή και δε θα φοβηθεί να ανοίξει τα χαρτιά της και να μιλήσει για όλους και για όλα.

Μάλιστα, θα αποκαλύψει στον παρουσιαστή του ALPHA πως αυτή την περίοδο βρίσκεται σε σχέση χωρίς να δώσει βέβαια το όνομα του συντρόφου της.

«Έχει τύχει στις 10 σχέσεις που έχω κάνει στη ζωή μου, οι μισές να είναι με νεαρότερους άντρες, οι άλλες μισές ήταν με συνομήλικους και μεγαλύτερους. Αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό γιατί δεν είχε πλάκα να πουν ότι αυτός είναι μεγαλύτερός της. Δεν μαγειρεύω καθόλου. Πρέπει να μαγειρέψει ο άλλος. Προσπαθεί… Ο σύντροφός μου είναι εκτός χώρου.

Με εκνευρίζει η αδικία και η ασυνέπεια. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που δουλεύουν στην τηλεόραση και τη βρίζουν. Είναι το μέσο που σε ταϊζει», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε επίσης