Κυριακή, 7 Μαρτίου

Big Brother: Στα μαχαίρια ξανά Ραϊσα – Σοφία – “Την θεωρώ κρύα!”

Άναψαν ξανά τα αίματα

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother η Ραίσα και η Σοφία βρίσκονται ξανά στα μαχαίρια αφού η Σοφία επαναλαμβάνει να κάνει πράγματα που εκνεύριζουν την συμπαίκτρια της.

Έφτασε ο μεγάλος γάμος και οι Ραίσα, Ραμόνα, Πυργίδης και Χρήστος ήταν οι αρμόδιοι και οι διοργανωτές της ετοιμασίας του φαγητού.

Η Σοφία όμως άρχισε να.. επιβλέπει τις ετοιμασίες με σκοπό να εκνευρίσει για ακόμη μια φορά την Ραίσα η οποία δεν δίστασε να δείξει τον εκνευρισμό της και να την αποκαλέσει “κρύα”.

Η δεύτερη έχει αναφέρει πολλές φορές ότι την ενοχλεί όταν μαγειρεύει να έχει κάποιον πάνω από το κεφάλι της αλλά η Σοφία φαίνεται να την αγνοεί και να της δίνει εντολές.

στα μαχαίρια ξανά Ραϊσα - Σοφία

Big Brother: Η ανακοίνωση που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων – Έξαλλος ο Κεχαγιάς
Ένα ακόμη καινούργιο επεισόδιο ξεκίνησε σήμερα στις 23:00 στο ΣΚΑΙ και στο σπίτι του Big Brother. Ο Μεγάλος Αδερφός ανακοίνωσε στους παίκτες κάτι που προκάλεσε τεράστια θύελλα αντιδράσεων.

Συγκεκριμένα, ο Θέμης διάβαζε ένα γράμμα το οποίο έλεγε πως οι νεόνυμφοι, Δημήτρης και Άννα Μαρία, θα χρειαστεί να κοιμηθούν μαζί στο ίδιο δωμάτιο και στο ίδιο.. κρεβάτι!

Αυτό φυσικά έκανε τους παίκτες να τρελαθούν και να ξεσηκωθούν. Η Άννα Μαρία ήταν πολύ άνετα στο άκουσμα της ανακοίνωσης, σε αντίθεση με τον Κεχαγιά ο οποίος εξοργίστηκε!

Ο ίδιος μάλιστα το αρνήθηκε αμέσως ενώ οι υπόλοιποι προσπαθούσαν να τον μεταπείσουν! Μάλιστα, σκεφτόταν να μην κάνει καν την διαδικασία.

Διαβάστε επίσης