Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου

Ξέσπασε on air ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Χάρη Βαρθακούρη – «Λέει ψέματα»

Έστειλε μήνυμα στο Ευτυχείτε!

Σήμερα το πρωί, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δε δίστασε να στείλει μήνυμα στην εκπομπή Ευτυχείτε και να ξεσπάσει για κάποιες δηλώσεις που έκανε για εκείνον ο Χάρης Βαρθακούρης μετά το live του Big Brother, με τον παρουσιαστή να ξεκαθαρίζει πως λέει ψέματα!

Ο Χάρης Βαρθακούρης ρωτήθηκε για ποιο λόγο δεν σχολίασαν στο πλατό τίποτα για την προσωπική ζωή του Δημήτρη Κεχαγιά, όπως είχαν κάνει την προηγούμενη εβδομάδα για την γραμμή ζωής της Άννας Μαρίας.

«Ήθελα να το πω στον Ανδρέα αλλά είπα να μην ρίξω λάδι στη φωτιά και το προσπέρασα», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης. Πριν από λίγο καιρό βέβαια είχε δημιουργηθεί και πάλι θέμα με έναν καυγά του Ανδρέα Μικρούτσικου με τον Χάρη Βαρακούρη. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Λίγο αφού έπαιξε στο Ευτυχείτε η συγκεκριμένη δήλωση, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αντέδρασε και απάντησε με ένα μήνυμά του στον Χάρη Λεμπιδάκη. Ο δημοσιογράφος μετέφερε όσα του είπε ο παρουσιαστής:

«Με πήρε ο ίδιος τηλέφωνο και χαρακτηριστικά μου είπε ότι ο Χάρης ψεύδεται στα όσα είπε. Επειδή στην περίπτωση της Άννας Μαρίας είχε σχολιάσει και είχε αντιδράσει, δεν του ζητήθηκε να σχολιάσει στη «γραμμή ζωής» του Κεχαγιά και άλλαξαν θέμα», είπε ενώ ο Χάρης αποκάλυψε πως το κλίμα ήταν πολύ παγωμένο σχετικά με τις εξελίξεις του παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης