Κυριακή, 17 Ιανουαρίου

Ο Ρεθυμνιώτης που έβαλε στη θέση τους Κατσούλη και Καραβάτου για το μισανθρωπικό σχόλιο στην εκπομπή τους | ΦΩΤΟ

Δεν έχουν περάσει πολλά 24ωρα από την στιγμή που είδαμε στις οθόνες μας το τρέιλερ της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και παγώσαμε κυριολεκτικά. Ένα τρέιλερ που αδυνατείς να πιστέψεις ότι επιλέχθηκε συνειδητά και προβλήθηκε δημόσια.

Σε αυτό, λοιπόν, βλέπει κανείς τους παρουσιαστές της εκπομπής Κρατερό Κατσούλη και Κατερίνα Καραβάτου μαζί με κάποιον συνεργάτη της εκπομπής, να μοιράζονται με τους τηλεθεατές ένα «κρύο» ανέκδοτο, το οποίο αυτή τη φορά ούτε «κρύο» ήταν, ούτε καν ανέκδοτο, καθώς επρόκειτο ξεκάθαρα για ένα αδιανόητα προσβλητικό σχόλιο για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.

Δείτε το βίντεο και προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας…

Όσες φορές και να το δεις, αδυνατείς να το πιστέψεις…

Οι παρουσιαστές της εκπομπής, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το συγκεκριμένο βίντεο, ζήτησαν δημόσια συγγνώμη, ενώ παράλληλα εισηγήθηκαν ότι δεν θα ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο, ωστόσο τα λόγια τους φαντάζουν κενά περιεχομένου.

Κι αυτό διότι, χιλιάδες παιδιά εκεί έξω κι άλλοι τόσοι γονείς βιώνουν ήδη στο πετσί τους πάμπολλα κοινωνικά εμπόδια και το τελευταίο που χρειάζονται είναι το… χιουμοράκι από τις τηλεπερσόνες.

Ένας από αυτούς, ο αγαπητός Ρεθυμνιώτης Γαβριήλ Τσουντάνης, ο οποίος πέρα από την αυτονόητη αντίδραση που θα άρμοζε σε κάθε άνθρωπο που του ‘χει απομείνει ψυχή, έχει έναν ακόμη λόγο να «φωνάζει»: κι αυτός δεν είναι άλλος από το 12χρονο «διαμάντι» του, τον γιο του Γιάννη, ένα παιδί με ειδικές ικανότητες από… γεννησιμιού του!

Ο ίδιος ο κ. Τσουντάνης, λοιπόν, προχώρησε σε ένα σχόλιο που δεν χρειάζεται μεταφράσεις κι εξηγήσεις:

«Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου, να σας συστήσω το Γιάννη μας. Είναι 12,5 χρονών και δε μιλάει από γεννησιμιού του!Ελπίζω να σας έφτιαξα τη μέρα, ξέρω ότι γελάτε με κάτι τέτοια!!! Συγχαρητήρια και στην παραγωγή σας. Οι χορηγοί σας τα βλέπουν αυτά;”

Διαβάστε επίσης