Κυριακή, 17 Ιανουαρίου

The Bachelor: Η πρώτη κοπέλα που μετακομίζει στο σπίτι του Παναγιώτη Βασιλάκου και το σοκ των κοριτσιών

The Bachelor: Η συγκατοίκηση που ανάβει φωτιές στη βίλα

Το The Bachelor επιστρέφει δυναμικά και τις Τετάρτες, με τις εξελίξεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Μια συγκατοίκηση θα φέρει μεγάλη σύγχυση στα κορίτσια του σπιτιού, ενώ αρκετά ομαδικά και ατομικά ραντεβού, θα προβληματίσουν αρκετά τον Παναγιώτη, σχετικά με το ποια θα επιλέξει στον τελικό.

The Bachelor: Ποια κοπέλα καλεί ο Παναγιώτης σε συγκατοίκηση και γιατί
Μια έκπληξη ετοιμάζει ο Παναγιώτης, η οποία δε θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τα κορίτσια της βίλας. Ο The Bachelor καλεί σε συγκατοίκηση την Βίβιαν, μακριά από το σπίτι των υπόλοιπων κοριτσιών. Ο ίδιος έχει διαμορφώσει ειδικά τον χώρο του διαμερίσματος που θα διαμείνουν, ώστε η Βίβιαν να νιώθει οικεία. Φωτογραφίες τους και κεράκια δημιουργούν μια ζεστή και γλυκιά ατμόσφαιρα για το ζευγάρι.

The Bachelor το επεισόδιο με την συγκατοίκηση του Παναγιώτη

Οι μέρες που θα μείνουν μαζί δε θα είναι πολλές. Ο Παναγιώτης επιλέγει την Βίβιαν ως την πρώτη κοπέλα για συγκατοίκηση, διότι επιθυμεί να την γνωρίσει καλύτερα. Η Βίβιαν, μετέφερε σχεδόν όλα της τα πράγματα, ενώ θεωρεί το σπίτι του ως δεύτερο δικό της σπίτι.

Με την εξέλιξη αυτή, τα κορίτσια θορυβήθηκαν. Στη βίλα του The Bachelor επικράτησε μεγάλη αναταραχή, με τη Νικολέττα ειδικά να πέφτει από τα σύννεφα. Η ίδια παραπονιέται και δηλώνει πως ήταν ένα χτύπημα κάτω από τη μέση. Ο Παναγιώτης είχε εκμυστηρευτεί στη Νικολέττα πως νιώθει έντονα για εκείνη, κάτι που αναιρείται με την πρόσκλησή του για συγκατοίκηση, στη Βίβιαν.

Η αμέσως επόμενη κοπέλα που συγχύζεται είναι η Εριέτα. Η ίδια σκίζει το γράμμα, στο οποίο αναφέρεται η πρόταση συγκατοίκησης, και φωνάζει εκνευρισμένη. Η έντασή της είναι κάτι που δε θα μείνει απαρατήρητη αυτή την εβδομάδα στο The Bachelor. Ένα μεγάλο ξέσπασμα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές, με την Εριέτα να κλαίει, διότι δεν παίρνει την απαραίτητη προσοχή από τον Παναγιώτη.

the bachelor συγκατοίκηση

Μια ομαδική δοκιμασία θα κάνει τον Παναγιώτη να καταλάβει πολλά στο The Bachelor. Τα κορίτσια θα εκφράσουν “σωματικά” τα συναισθήματά τους, μπροστά σε μια ειδική ψυχολόγο, η οποία θα καθοδηγήσει τον Παναγιώτη να επιλέξει την κατάλληλη κοπέλα.

Δείτε το τρέιλερ με την συγκατοίκηση και τις εντάσεις στο The Bachelor:

 

Διαβάστε επίσης