Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου

39 καταγγελίες για μη χρήση μάσκας-1 για διακίνηση μετά την ώρα απαγόρευσης

Σε 40 καταγγελίες πολιτών για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι από τις 6 το πρωί της Τετάρτης μέχρι τις 06:00 σήμερα, πραγματοποιήθηκαν 2.448 έλεγχοι.

Από τις 40 καταγγελίες πολιτών, οι 39 αφορούσαν τη μη χρήση προστατευτικής μάσκας σε εξωτερικούς χώρους και σε υποστατικά και η 1 αφορούσε διακίνηση μετά την ώρα απαγόρευσης στη διακίνηση.

Από τους ελέγχους δεν υπήρξαν καταγγελίες υποστατικών.

Κατά επαρχία, στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 370 έλεγχοι και έγινε 1 καταγγελία πολίτη, ενώ στη Λεμεσό υπήρξαν 15 καταγγελίες πολιτών έπειτα από 538 ελέγχους. Στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 460 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 9 πολίτες.

Στην Πάφο, η Αστυνομία κατήγγειλε 10 πολίτες για παραβίαση των μέτρων ύστερα από τη διενέργεια 465 ελέγχων. Στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 503 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 4 πολίτες.

Διενεργήθηκαν επίσης 93 έλεγχοι στην περιοχή Μόρφου και έγινε 1 καταγγελία πολίτη.

Από τους 2.448 ελέγχους, οι 19 διενεργήθηκαν από τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε παράβαση. Επίσης, στα Αεροδρόμια δεν υπήρξε οποιαδήποτε παράβαση.

Διαβάστε επίσης