Σάββατο, 23 Ιανουαρίου

Άγριο σκηνικό στο The Bachelor – Η Σία επιτέθηκε στην Αντζελίνα! Ποια η κατάστασή της

Τι συνέβη ακριβώς

Όπως έγινε γνωστό το The Bachelor αλλάζει ξανά ημέρες προβολής – δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες – και στα επόμενα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε έναν άγριο καυγά μεταξύ της Σίας και της Αντζελίνα, εννοείται για τα μάτια του Βασιλάκου.

Για την ακρίβεια, ο Παναγιώτης θα καλέσει τις παίκτριες να φτιάξουν ένα κέικ για να του αποδείξουν αν τα πηγαίνουν καλά με τη ζαχαροπλαστική. Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, τα κορίτσια μονομαχούν για το καλύτερο γλυκό, με τα αίματα να “ανάβουν”, αφού -όπως φαίνεται στο τρέιλερ παρακάτω- η Σία επιτίθεται στην Αντζελίνα με αλεύρι.

Την ίδια στιγμή, η Νικόλ δεν αντέχει την πίεση και αποχωρεί από την “κουζίνα”. Η αδιαθεσία της Νικόλ σχολιάζεται πολύ από τις κοπέλες, ενώ ο Παναγιώτης δείχνει προβληματισμένος. Στη συνέχεια, η Αντζελίνα θα βγει εκτός εαυτού, ξεσπώντας σε κλάματα, τονίζοντας πως δεν αντέχει την αδιαφορία του “Bachelor”.

Τέλος, ο εργένης θα καλέσει τη Βίβιαν σε ένα ατομικό ραντεβού, αρκετά διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Θα δειπνήσουν παρέα, με τον Παναγιώτη να είναι αρκετά τρυφερός απέναντί της. Ο ίδιος τονίζει πως νιώθει πολύ καλά μαζί της και πως χαίρεται που η Βίβιαν του δίνει λίγο από το χρόνο της.

Δείτε παρακάτω το επεισοδιακό τρέιλερ του Bachelor:

Διαβάστε επίσης