Κυριακή, 17 Ιανουαρίου

Σοκ και αποτροπιασμός: Blogger έκανε live streaming με το πτώμα της συντρόφου του (Video-Πολύ σκληρές εικόνες)

Φρίκη!

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση θανάτου μιας κοπέλας στη Ρωσία, ο σύντροφος της οποίας έκανε live streaming με το πτώμα της. Ενώ, θλίψη επικρατεί για τον θάνατο μιας 26χρονης, όπου βρήκαν το πτώμα της γυμνό στην άκρη του δρόμου.

Ο Στας Ρεσετνίκοφ, διάσημος blogger, συνελήφθη στη Μόσχα, καθώς έκανε live streaming με το πτώμα της συντρόφου του, αφότου εκείνη πέθανε στο σπίτι του και ο άνδρας προσπάθησε ανεπιτυχώς να την επαναφέρει στη ζωή.

Συγκεκριμένα, ο Ρεσετνίκοφ φαίνεται στο βίντεο να τραβά το άψυχο κορμί της συντρόφου του, Βαλεντίνα, και να το τοποθετεί σε έναν καναπέ και, στη συνέχεια, κατηγορεί τον εαυτό του για ό,τι συνέβη.

Χαρακτηριστικά, ο blogger λέει:

«Σας λέω, φαίνεται να είναι νεκρή».

Παρά τις παροτρύνσεις των Αρχών, που έφτασαν στο σπίτι του αφότου δέχθηκαν σχετική κλήση, ο Ρεσετνίκοφ αρνείτο να κλείσει το live streaming.

«Γιατί να μετανιώσω; Δεν έκανα τίποτα απολύτως», τόνισε ο blogger, και ισχυρίστηκε ότι είχε καλέσει ασθενοφόρο.

Η νεκρή φέρεται να ήταν έγκυος και να κυκλοφορούσε έξω, ελαφρά ντυμένη και σε πολικές θερμοκρασίες, κάτι που ενδεχομένως εξόργισε τον Ρεσετνίκοφ, ο οποίος ίσως την έδιωξε από το σπίτι του, σύμφωνα με το δίκτυο Baza στο Telegram.

Ωστόσο, η Βαλεντίνα δεν φαίνεται να παρέμεινε έξω για αρκετή ώρα και έτσι οι συνθήκες του θανάτου της διερευνώνται από τις ρωσικές Αρχές.

Ακόμα, σύμφωνα με το προαναφερθέν δίκτυο στο Telegram, ο Ρεσετνίκοφ διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες:

Διαβάστε επίσης