Κυριακή, 17 Ιανουαρίου

Αδιανόητο ξέσπασμα του Σφακιανάκη στο instagram – «Έπεσε» το προφίλ του

Ο κακός χαμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες με τον Νότη Σφακιανάκη και την σύλληψη του. Λίγες μέρες μετά, ο τραγουδιστής έσπευσε να δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα μακροσκελές κείμενο ξεσπώντας για τους δημοσιογράφους και το κράτος ενώ όσο ήταν στο αστυνομικό τμήμα δεν δίστασε μέχρι και να.. μοιράσει αυτόγραφα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ευτυχείτε, μερικές ώρες μετά την δημοσίευση του Νότη Σφακιανάκη, ο λογαριασμός του «έπεσε» δίχως να γνωρίζουμε αν ευθύνεται αυτός ή η πλατφόρμα.

Ο Νότης Σφακιανάκης έγραψε χαρακτηριστικά: “Η αγάπη σας τώρα χρόνια εκδηλωμένη! Η στήριξή σας έμπρακτη σε κάθε δύσκολη στιγμή!

Το ηθικό δίδαγμα όμως της ιστορίας, πως το κράτος του κ@@υ αλληλένδετα με πληρωμένους δημοσιογράφους και χρεωμένα κανάλια εις βάρος της ελληνικής οικονομίας… λειτουργούν με γνώμονα το διαιρεί και βασίλευε προστατεύοντας τα λαμόγια, τους εγκληματίες, τους παιδεραστές, τους βιαστές, τους φοροφυγάδες και πάσης φύσεως κακοποιό στοιχείο που πάει με τα νερά τους ή εντάσσεται κιόλας… απεναντίας για όλους εμάς τους υπόλοιπους μπορεί να συμπεριφέρεται και να εκθέτει πρόσωπα και καταστάσεις προς όφελος του σαθρού συστήματος, κερδίζοντας νούμερα “ευρά” γελοιοποιώντας κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Υ.Γ.1 Μην μασάτε με τη μ@λακία που μας πασάρουν.

Υ.Γ.2 Είναι τόσα πολλά τα μηνύματα και ιστορίες σας, που με φιμώνει το Instagram να τα επαναδημοσιεύσω»

 

Διαβάστε επίσης