Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου

Big Brother: Η αδερφή της Σοφίας σχολιάζει τη σχέση με τον Κεχαγιά και τη στρατηγική στο παιχνίδι

Η αδερφή της Σοφίας Δανέζη, Αναστασία Απαζίδου, μίλησε από τη Φρανκφούρτη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου για όλα. Μη σε μπερδεύει το επίθετο, έχουμε γράψει άλλωστε ότι το πραγματικό επίθετο της Σοφίας δεν είναι «Δανέζη». Πάμε, όμως, να δούμε τι είπε η αδερφή της παίκτριας.

Πως βλέπει τη συμπεριφορά της αδερφής της στο Big Brother και όσα συμβαίνουν με τους υπόλοιπους παίκτες;

Big Brother: Η αδερφή της Σοφίας σχολιάζει τη σχέση με τον Κεχαγιά και τη στρατηγική στο παιχνίδι

«Η Σοφία είναι καταρρακωμένη. Η Σοφία ζούσε σε ένα δικό της παραμύθι, δεν είναι κανένας δίπλα της. Δεν είναι θέμα συμμαχίας αλλά ανθρώπινα. Έχει ένα άλλο δέσιμο με τον Κεχαγιά. Η Σοφία αγαπά και στηρίζει τους φίλους της. Πολλές φορές πέφτει σε αυτή την παγίδα με φίλους της και το είδαμε» είπε.

«Επειδή δεν ξέρετε ανθρώπους και τους κρίνετε όπως βλέπετε, εγώ ξέρω καλά τη Σοφία και ξέρω ότι αυτή η σύνδεση που έχει με τον Δημήτρη είναι δύσκολο να σπάσει» συμπλήρωσε.

«Κανένας δεν είναι τέλειος» είπε θέλοντας να δικαιολογήσει την κατά καιρούς απότομη συμπεριφορά της αδερφής της, Σοφίας και συμπλήρωσε: «Όλοι έχουμε και τις σωστές και τις λάθος στάσεις. Η Σοφία έχει έναν πολύ δυναμικό χαρακτήρα αλλά είναι και πολύ ευαίσθητη. Είναι η άμυνά της να δείχνει τόσο σκληρή, δεν είναι έτσι μέσα της».

Πώς βλέπει τον τρόπο που χειρίζεται τις καταστάσεις η Σοφία; «Από την αρχή μέχρι τώρα και όσο μείνει θα είναι το ίδιο. Οι εκρήξεις της είναι επειδή την κατηγορούν και είναι σαφές πως θα πάρει θέση».

Για τον Θέμη: «Έχω να πω ότι τελικά μόνο η Σοφία τον έβλεπε ως φίλο. Δυστυχώς. Ο Θέμης, για μένα, δεν είχε πει ποτέ στη Σοφία την άποψή του για την ίδια. Την έλεγε μόνο στο δωμάτιο επικοινωνίας και στους άλλους. Στην ίδια δεν το είχε πει».

Στρατηγικά το έχει χειριστεί σωστά; «Η Σοφία ποτέ δεν έκανε κάτι στρατηγικά. Η στρατηγική ίσως στην πορεία θα έπρεπε να υπάρξει. Όταν από την αρχή η Άννα-Μαρία μπήκε ανάμεσα στον καβγά με τη Ραΐσα είναι φυσικό και επόμενο να ενοχληθεί η Σοφία αφού δεν την αφορούσε. Θα μπορούσε να αποφύγει καταστάσεις η Σοφία και καβγάδες».

Για την Άννα-Μαρία, συνέχισε: «Υπάρχει ένα άνθρωπος από την αρχή που επιτίθεται. Η Άννα-Μαρία αν δεν ήταν στο παιχνίδι, η εξέλιξη του παιχνιδιού θα ήταν εντελώς διαφορετική. Θα είχε πλάκα, θα είχε γέλιο. Η Σοφία έχει χιούμορ».

Δες παρακάτω αναλυτικά όσα είπε η αδερφή της Σοφίας για όλα:

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

Big Brother: Η αδερφή της Σοφίας σχολιάζει τη σχέση με τον Κεχαγιά και τη στρατηγική στο παιχνίδι :

Διαβάστε επίσης