Τρίτη, 19 Ιανουαρίου

Δημήτρης Κεχαγιάς: Προέβλεψε τον νικητή του Big Brother – Γιατί δε ζήτησε ποτέ συγγνώμη από τον Χρήστο Βαρουξή;

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και στην Άννα Ζηρδέλη μίλησε ο Δημήτρης Κεχαγιάς αποκαλύπτοντας ποιος προβλέπει ότι θα είναι ο μεγάλος νικητής του “Big Brother”.

Φυσικά ο ίδιος θέλει να δει νικήτρια τη Σοφία, ωστόσο βλέπει τα πράγματα αντικειμενικά και αναφέρει τα ονόματα τριών παικτών που θα μπορούσαν να πάρουν τα 100.000 ευρώ.

«Την Άννα Μαρία βλέπω, τη Σοφία και τον Πυργίδη. Βλέπω ένα ντέρμπι ανάμεσα σε αυτούς τους τρεις», δήλωσε ο πρώην παίκτης του “Big Brother”.

Παράλληλα, παραδέχτηκε: «Με έκρινε ο κόσμος, εφόσον θεώρησε ότι εγώ πρέπει να φύγω για όλο αυτό που έκανα (σ.σ. την επίθεση στον Χρήστο Βαρουξή) και αναίρεσε τον Δημήτρη των τριών μηνών το δέχομαι και το αποδέχομαι και αυτό και με αυτό πορεύομαι».

Την απάντησε για το γεγονός ότι δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη για το περιστατικό, όπως τον προέτρεψαν στο live που αποχώρησε;

«Το αντιλήφθηκα πλήρως αλλά εμένα δε θα μου πει κανένας ποτέ τι θα κάνω. Θα κάνω πάντα αυτό που θέλω εγώ και που θεωρώ σωστό. Εγώ θεώρησα σωστό να πω πολλά περισσότερα από συγγνώμες γιατί συγγνώμες έχουν ειπωθεί εκεί μέσα πάμπολες φορές», δήλωσε.

Παράλληλα, μίλησε για τα συναισθήματά της Σοφίας αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχει συνέχεια ανάμεσά τους.

«Για τη Σοφία ξέρω πολύ περισσότερα πράγματα από όλους οπότε δεν έχω να πέσω από τα σύννεφα για το οτιδήποτε μπορεί να μου πει η Σοφία. Εδώ είμαστε για να τα συζητήσουμε όλα αλλά από κοντά», σημείωσε.

Παράλληλα,

«Πραγματικά έχει διαφορετικές προσωπικότητες μέσα στο παιχνίδι. Είναι ρολίστρια, αλλάζει ρόλους πολύ καλά της πηγαίνει και της δουλεύει πολύ καλά όλο αυτό», δήλωσε ακόμα, ενώ αναφέρθηκε και για την αλλαγή στάσης του Γρηγόρη και του Ζακ.

Τέλος αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έκανε για εκείνος ο Θέμης.

Δείτε όλες τις δηλώσεις του Δημήτρη Κεχαγιά στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε»:

Διαβάστε επίσης