Τρίτη, 19 Ιανουαρίου

Θέμης Κανέλλος: «Αδειάζει» την Άννα Μαρία – «Είναι σαν να μιλάς σε 5χρονο»

Όλα όσα αποκάλυψε για τη στάση της στο παιχνίδι

Ο Θέμης Κανέλλος ήταν σήμερα το μεσημέρι καλεσμένος στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων δε δίστασε να «αδειάσει» την Άννα Μαρία για τη στάση που κρατάει μέσα στο παιχνίδι, τονίζοντας πως στην αρχή θεωρούσε ότι είναι σαν να μιλάς σε 5χρονο.

Λίγες μετά την αποχώρησή του από το Big Brother, ο Θέμης εμφανίστηκε στην μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε σε όλους. Μεταξύ άλλων στάθηκε στην Άννα Μαρία και στο γεγονός ότι προσπαθεί να βγάλει έναν υπερβολικό χαρακτήρα προς το κοινό.

«Οι σχέσεις μας με την Άννα Μαρία ξεκίνησε πολύ όμορφα. Είχε και τις δικές της ερωτήσεις. Ήταν κάπως περίεργες, αλλά το έβλεπα σα να μιλάς σε ένα 5χρονο. Μετά έγινε όλο αυτό που δεν είπε η ντροπή των γκέι, αλλά ότι εξευτελίζω τον εαυτό μου. Όταν το είπε σε μένα το ένιωσα πως το είπε πιο στοργικά. Για αυτό δεν είχα αντιδράσει.

Όταν μου το είπε η Ραμόνα αντέδρασα, γιατί είχαν γίνει ήδη και κάποια πράγματα με άλλους συγκατοίκους και με έκαναν να σκεφτώ πως η Άννα Μαρία προσπαθεί να μου κάνει επίθεση για το γεγονός πως είχα βγει με το στρινγκ να κάνω ηλιοθεραπεία. Μου φάνηκε πολύ χαζό και μαλώσαμε έντονα. Ένιωσα πως προσπαθεί να με μειώσει και να κάνει μια συντηρητική Ελλάδα εναντίον μου. Ό,τι είχα χτίσει να το καταστρέψει. Ήταν πολύ πιο βαθύ.

Πιστεύω πως η Άννα Μαρία είναι ένα άτομο που δε δείχνει τον εαυτό του. Πριν μπούμε στο παιχνίδι περάσαμε εξετάσεις από ψυχολόγο. Η Άννα Μαρία είναι μια χαρά. Όλο αυτό είναι too much. Έχει ξεπεράσει τα όρια της λογικής.

Οπότε πιστεύω πως είναι κάτι ψεύτικο, κάτι στρατηγικό. Ξέρω πως και άλλα άτομα το έχουν πει αυτό. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα το πώς το βλέπει ο τηλεθεατής και πως εμείς μέσα στο Big Brother. Κάποιες φορές η Άννα Μαρία είναι πιο ήρεμη. Εγώ έχω δει διαφορές σαν Θέμης. Θέλω να κερδίσει ο Ζακ» είπε ο Θέμης Κανέλλος.

Διαβάστε επίσης