Σάββατο, 16 Ιανουαρίου

GNTM 3 – Ανδρέας: Η πραγματική ηλικία και η καταγωγή του

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για εκείνον!

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος αποτελεί χωρίς αμφιβολία έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του GNTM 3. Λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό, το youweekly.gr σας παρουσιάζει την πραγματική ηλικία και την καταγωγή του καθώς και όλα όσα δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα για εκείνον.

Ο Ανδρέας του GNTM είναι 19 ετών, μεγάλωσε στην Αμαλιάδα και σπουδάζει στο τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου & Ποτών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Αποφάσισε να ασχοληθεί με το modelling όταν πηγαίνοντας να βγάλει φωτογραφίες για το αθλητικό του δελτίο, ο φωτογράφος του είπε ότι έχει προοπτική να γίνει μοντέλο. Τους τελευταίους μήνες έχει καταφέρει να κάνει κάποιες επαγγελματικές φωτογραφίσεις και να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Ανδρέας Αθανασόπουλος GNTM 3

Στο GNTM ο Ανδρέας Αθανασόπουλος ήρθε γιατί του αρέσει ο ανταγωνισμός και θέλει να ζήσει τις πιο ακραίες δοκιμασίες. Στόχος του είναι να φτάσει στην κορυφή με προσεκτικά και σταθερά βήματα. Του αρέσουν το μπάσκετ, τα βιντεοπαιχνίδια, το θέατρο και το beatboxing. Για τον Ανδρέα το GNTM είναι ένα λευκό, ημίγλυκο κρασί, που θέλει να απολαύσει, μέχρι την τελευταία του σταγόνα, κάτι που θα κάνει βέβαια αφού μετά την απόδοσή του στον ημιτελικό, «τσέκαρε» ένα εισιτήριο για τον τελικό.

Motto: “if you are good at something, never do it for free”

GNTM 3  Ανδρέας

Διαβάστε επίσης