Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου

Big Brother: Ξέσπασε σε λυγμούς η Άννα Μαρία μόλις είδε..

Δεν το πίστευε!

Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε ο Μεγάλος Αδερφός στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother με την οποία η Άννα Μαρία ξέσπασε σε λυγμούς.

Συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία ήταν από τους διαγωνιζόμενους που δεν είχε επισκεφθεί το Μεγάλο Δωμάτιο και το περίμενε με ανυπομονησία.

Έτσι, ο Μεγάλος Αδερφός ζήτησε από την παίκτρια να πάει στο δωμάτιο, με την ίδια να συνειδητοποιεί ότι σε λίγα δευτερόλεπτα θα συναντήσει τους δικούς της.

Ο αδερφός και η μητέρα της την περιμέναν και η Άννα Μαρία ξέσπασε σε απίστευτα κλάματα μόλις τους είδε.

Μέσα σε όλα και αφού αντάλλαξαν γρήγορα τα νέα τους, η Άννα Μαρία εξομολογήθηκε στην οικογένεια της πόσο αδικημένη νιώθει και πως δεν έχει πάρει την στήριξη από τους εναπομείναντες παίκτες, σε αντίθεση με την ίδια που συνεχώς τους υποστηρίζει.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η ηλικία και η καταγωγή της παίκτριας του Big Brother
Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη έχει καταφέρει να κάνει την μισή Ελλάδα να ασχολείται μαζί της από τις πρώτες κιόλας ημέρες προβολής του Big Brother. Τι πραγματικά ξέρουμε, όμως, για την συγκεκριμένη παίκτρια; Το Youweekly.gr σας παρουσιάζει παρακάτω κάποια πράγματα για την ζωή της που πολλοί από εσάς δεν γνωρίζετε.

Ποια είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη;
Η Άννα-Μαρία Ψυχαράκη είναι 36 χρονών.
Κατάγεται από την Κρήτη.
Είναι δικηγόρος.
Δηλώνει παρορμητική, αυστηρή και λίγο… ζηλιάρα.
Όνειρό της είναι να κάνει έναν παραδοσιακό κρητικό γάμο.
Τον γαμπρό τον θέλει ψηλό με ωραία μάτια, έξυπνο και με χιούμορ.
Στο εισαγωγικό της βίντεο η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είπε: «Είμαι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Κατάγομαι από το Ηράκλειο της Κρήτης. Είμαι δικηγόρος. Γενικά είμαι πολύ δυνατός χαρακτήρας. Είμαι πολύ αυθόρμητη, είμαι πολύ παρορμητική, είμαι πάρα πολύ ειλικρινής, πάρα πολύ αυστηρή αλλά έχω πολύ χιούμορ και γενικότερα είμαι πολύ καλός άνθρωπος, πολύ γλυκιά. Η αδυναμία μου είναι ο αδερφός μου ο Αλέξανδρος, ο Αλέξης μου, ο οποίος είναι παιδί με ειδικές ανάγκες. Τον αγαπάω πάρα πολύ. Όσες φορές είμαι στενοχωρημένη πάω, του λέω “Αλέξη μου, αγάπη μου”, με αγκαλιάζει, με σφίγγει και μου κάνει “Μμμμμ” σα να μου λέει “Όλα καλά θα πάνε” και είμαι τυχερή που τον έχω”.

Δεν μου αρέσουν οι άντρες οι οποίοι δεν είναι 100% άντρες, γενικότερα δηλαδή που δεν είναι έτσι της παλιάς σχολής. Γι’ αυτό ούτως ή άλλως είμαι και μόνη μου εδώ και δυόμιση χρόνια. Και όχι τίποτα άλλο, δεν ξέρω αλλά ο πατέρας μου και η μάνα μου έχουν αγανακτήσει. Σχετικά με το γάμο τώρα που θα ήθελα, το γάμο των ονείρων μου θα ήταν ιδανικό να γίνει σε ένα ωραίο νησί με δύο τρεις χιλιάδες καλεσμένους.

Είμαι πάρα πολύ υπερπροστατευτική με όλο τον κόσμο. Μιλάω πάρα πολύ (ώρες ώρες). Τρώω πολύ (ώρες ώρες). Αν βρεθεί κάποιο ωραίο παιδί εκεί που με κοιτάζει αυτή τη στιγμή και θέλει να κάνει ένα ωραίο γάμο, να έχει έτσι μια ωραία γυναίκα που θα τον φροντίζει, θα του μαγειρεύει, θα του σιδερώνει ΝΑ’ΜΑΙ”».

Διαβάστε επίσης