Σάββατο, 23 Ιανουαρίου

Big Brother: Ενοχλημένος ο Μικρούτσικος με Βαρθακούρη και ΣΚΑΙ – «Παλιά σας τέχνη κόσκινο»

Τι συνέβη;

Λίγο πριν ανακοινώσει η μεγάλη νικήτρια του Big Brother, ο Χάρης Βαρθακούρης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος εμφανίστηκε ενοχλημένος με το κοντρόλ του ριάλιτι του ΣΚΑΙ και δεν δίστασε να το δηλώσει στον αέρα.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ στο πλατό βρίσκονταν ο Δημήτρης Πυργίδης και ο Χρήστος Μακρίδης, ο παρουσιαστής πήρε τον λόγο και είπε:

«Θέλω να πω κάτι αλλά δεν θέλω να το σχολιάσετε. Μια αδικία που εγώ νιώθω και είναι απέναντι σε ένα παιδί, το παιδί από την Κρήτη ο οποίος βλακεία έκανε μεγάλη, δεν το κρίνω εκεί, αλλά τον αδικήσαμε. Δηλαδή τον διώξαμε από το παιχνίδι, μπορεί καλώς να έγινε αυτό, αλλά δεν τον αφήσαμε ούτε καν να πει μια κουβέντα» σημείωσε σε έντονο ύφος ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποφεύγοντας αμέσως τον Χάρη Βαρθακούρη που πήγε να τον σταματήσει.

«Εγώ οφείλω, μιας και τελειώνει, να το μνημονεύσω αυτό το πράγμα και με κόβεις. Αυτή τη φορά το κάνεις συνειδητά, όχι εσύ, οι επάνω! Και γω συνειδητά είπα αυτό που είπα γιατί το οφείλω στη συνείδηση μου».

«Ήμουν ο πρώτος που είπα ότι καλά κάναμε και το κάναμε, οφείλω όμως επειδή κλείνει ο κύκλος να το ξαναυπογραμμίσω μια τελευταία φορά. Νιώθω εγώ προσωπικά ότι τον έχω αδικήσει, που δεν του έχω βάλει εκατό σκληρά ερωτήματα» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής. «Είπα πως δεν ήθελα να κάνουνε καμία παρατήρηση γιατί ξέρω ότι θα πεταχτείτε να με κόψετε, παλιά σας τέχνη κόσκινο, παλιά μου τέχνη και μένα κόσκινο να μπορώ να πω αυτό έστω και με εμπόδια. Πάμε παρακάτω».

Διαβάστε επίσης