Σάββατο, 23 Ιανουαρίου

Σε νέο ριάλιτι μετά το GNTM 3 ο Αιμιλιάνο Μάρκου και η Μαριαγάπη Ξυπολιά

Σε ποιο κανάλι θα τους δούμε;

Το ζευγάρι που προέκυψε από τον τελευταίο κύκλο του GNTM, ο Αιμιλιάνο Μάρκου και η Μαριαγάπη Ξυπολιά, ετοιμάζονται να κάνουν την εμφάνισή τους σε ένα νέο ριάλιτι που πρόκειται να βγει στον αέρα σε λίγο καιρό, τη Μάχη των Ζευγαριών.

Τα δύο νεαρά μοντέλα ήρθαν πολύ κοντά όσο βρίσκονταν μαζί στο σπίτι του GNTM 3, και όπως ομολόγησαν εξακολουθούν να είναι μαζί ακόμα και μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Έτσι όπως έγινε γνωστό, ο ALPHΑ σκοπεύει να βγάλει το συγκεκριμένο ριάλιτι για να αντικαταστήσει το κενό που άφησε στο πρόγραμμα το The Bachelor, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού, αναμένεται να δούμε μερικά λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής τηλεόραση.

Έτσι ανάμεσα στα ονόματα αυτά βρίσκονται και αυτά της Μαριαγάπης και του Αιμιλιάνο, που είναι νέοι, ωραίοι και στην συγκεκριμένη φάση έχουν μεγάλη πέραση στο τηλεοπτικό κοινό αφού αγαπήθηκαν μέσα από τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι μόδας.

Αιμιλιάνο Μάρκου Μαριαγάπη Ξυπολιά

Βέβαια δεν έχει γίνει ακόμα καμία επίσημη ανακοίνωση από τον ALPHA για το αν πρόκειται να δούμε όντως στο ριάλιτι, ζευγάρια από την ελληνική showbiz.

Διαβάστε επίσης