Σάββατο, 23 Ιανουαρίου

Πληροφορίες «έστειλαν» την ΥΚΑΝ σε ξενοδοχείο στη Λευκωσία… Βρήκαν ναρκωτικά και χρήματα στο δωμάτιο 20χρονης

Πληροφορίες έστειλαν την ΥΚΑΝ σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Λευκωσία – Βρήκαν κάνναβη, μεθαμφεταμίνη και χρήματα – Φόρεσε χειροπέδες 20χρονη

Ποσότητα ναρκωτικών και χρήματα, εντόπισε και κατάσχεσε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο επιχείρησής της στη Λευκωσία. Για σκοπούς διευκόλυνσης των ανακρίσεων συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση 20χρονη κάτοικος Λευκωσίας.

Μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν χθες υπό παρακολούθηση δωμάτιο ξενοδοχείου στη Λευκωσία, το οποίο είχε ενοικιαστεί από την 20χρονη. Γύρω στις 7.50μ.μ., η 20χρονη αφίχθηκε στο ξενοδοχείο και ανακόπηκε από τα μέλη της ΥΚΑΝ. Μετά από έρευνα, εντοπίστηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, βάρους εννέα γραμμαρίων περίπου, ποσότητα μεθαμφεταμίνης, βάρους 1,5 γραμμαρίου και το χρηματικό ποσό των €505.

Ακολούθησε έρευνα στο δωμάτιο, το οποίο είχε ενοικιάσει η 20χρονη, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 132 γραμμαρίων περίπου, ποσότητα μεθαμφεταμίνης, βάρους ενός γραμμαρίου περίπου και το χρηματικό ποσό των €3,400.

Η 20χρονη συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

cyprustimes.com

Διαβάστε επίσης