Σάββατο, 23 Ιανουαρίου

Νικολέττα Τσομπανίδου: Βγήκε από το The Bachelor και άλλαξε τα μαλλιά της

Κράτησε φυσικά το χρώμα

Λίγο καιρό αφού βγήκε από το The Bachelor, η Νικολέττα Τσομπανίδου αποφάσισε να κάνει μία μικρή αλλαγή στα μαλλιά της και ανέβασε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η εκρηκτική κοκκινομάλλα αποφάσισε να κρατήσει το χρώμα των μαλλιών της ωστόσο ανανέωσε για λίγο τη ρίζα της.

Άλλωστε δήλωσε πως θα μείνει κοκκινομάλλα για πάντα και ανέβασε μία φωτογραφία μαζί με τον κομμωτή της, ενώ χθες είδαμε ένα στιγμιότυπο μαζί με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Νικολέττα Τσομπανίδου Bachelor

The Bachelor Νικολέττα

Παναγιώτης Βασιλάκος: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος μετά τον χωρισμό με την Νικόλ

Όπως όλη η Ελλάδα γνωρίζει – αλλά μόνο οι ίδιοι δεν το παραδέχονται – ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικόλ που βγήκε νικήτρια του The Bachelor, δεν είναι πια μαζί. Μάλιστα ένα σχόλιο κάτω από την κοινή τους φωτογραφία τα έβγαλε όλα στην φόρα πριν από λίγες ώρες. Ωστόσο, ο πρώτος Έλληνας Bachelor, δεν πένθησε πολύ αυτόν τον χωρισμό αφού βρίσκεται ήδη στην αγκαλιά μας άλλης γυναίκας, και μάλιστα πολύ γνώριμης σε όλους.

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Παναγιώτη Βασιλάκου

Ο λόγος για τη 18χρονη Μαρίνα Λικμέτα, η οποία φέρεται να είναι τελικά η σύντροφος του «εργένη», με τους χρήστες του Twitter… να παίζουν τα ρέστα τους.

Βασιλάκος Μαρίνα, νέα του κοπέλα

Για να δούμε, θα επιβεβαιωθεί πως η νέα σύντροφός του δεν είναι άλλη από τη Μαρίνα;

χωρισμός βασιλάκου Νικόλ

Βασιλάκος Μαρίνα σχέση

Πράγματα που δεν γνωρίζαμε για την Μαρίνα

Η Μαρίνα είναι 20 ετών, κατάγεται από την Ιταλία και μένει μόνιμα στην Πάτρα. Σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων ενώ εργάζεται κι ως μοντέλο. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που πηγαινοέρχεται στην Αθήνα. Διαφορετικά δεν θα άφηνε ποτέ την Πάτρα και τις κολλητές της! Δεν έτυχε ποτέ να ερωτευτεί αληθινά μέχρι τώρα. Θεωρεί τον εαυτό της δύσκολο και επιλεκτικό. Δεν εκδηλώνει εύκολα τα συναισθήματα της και θέλει ο άντρας να κάνει πάντα το πρώτο βήμα. Ο ανταγωνισμός την τρομάζει γιατί χάνει εύκολα την ψυχραιμία της.

Διαβάστε επίσης