Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: “Θα ήθελα να γίνω βουλευτίνα και υπουργός”

Τα 100.000 ευρώ του Big Brother τα ονόμασε “έπαθλο αγάπης”

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η νικήτρια του Big Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη, στο Secret των Παραπολιτικών και στην Σάσα Σταμάτη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον κόσμο της πολιτικής.

«Νιώθω πολύ ευλογημένη, γιατί ο κόσμος με κατανόησε και γι’ αυτό με δικαίωσε με πολλές πράξεις αγάπης. Πάντα ο άνθρωπος πιστεύει αυτό που θέλει. Το πίστευα επειδή το ήθελα και, όταν έγινε, δεν το πίστευα», αναφέρει. Η ίδια, μάλιστα, απαντά αν έχει σκεφτεί τι θα κάνει με τα 100.000 ευρώ που κέρδισε στο Big Brother. «Είναι ένα ποσό το οποίο δεν το είχα δει ποτέ ως χρηματικό έπαθλο, γι’ αυτό, άλλωστε, το έχω ονομάσει έπαθλο αγάπης.», εξηγεί.

Η συζήτησή φτάνει μέχρι τις πολιτικές εξελίξεις και αν της έκαναν πρόταση να κατέβει υποψήφια στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, τι θα έκανε.

«Θα έλεγα ναι δίχως δεύτερη σκέψη. Η πολιτική ασχολείται με τα κοινά, με τον άνθρωπο – αυτό που κάνω όλη μου τη ζωή. Θα ήθελα να γίνω βουλευτίνα. Και όχι μόνο – και υπουργός. Θέλω να βοηθήσω τον τόπο μου», σημειώνει η Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Η ίδια εκφράζει τις ευχαριστίες της στον κόσμο που τη στήριξε. «Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που από την πρώτη μέρα με αγάπησε και συνεχίζει. Δεν σταματάει αυτή η αγάπη του. Τη ζω καθημερινά. Το τηλέφωνο δεν έχει σταματήσει να χτυπά. Δέχομαι καταιγισμό μηνυμάτων και κλήσεων από παντού. Ολους τους ανθρώπους που είναι και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, τους ανθρώπους που αγαπούν, εκτιμούν, στηρίζουν και σέβονται τον τόπο μας εντός και εκτός. Ακόμα και εκείνους που δεν γεννήθηκαν Eλληνες. Oλον τον κόσμο που αγαπάει την Ελλάδα μας και τον συνάνθρωπό του».

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη εκφράζει το «ευχαριστώ» της και στους Έλληνες εκτός της Ελλάδας. «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους Έλληνες ομογενείς που βρίσκονται στην Αμερική, στον Καναδά, στο Τορόντο, στη Βοστώνη, στη Μελβούρνη, στη Γερμανία, στην Αγγλία, στην Κύπρο. Θέλω να πω “ευχαριστώ” σε όλη την Ελλάδα και στη γενέτειρά μου, την Κρήτη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αγνώστους, διότι με αγαπήσανε γι’ αυτό που λέω: “Αγαπάτε αλλήλους”. Κλείνοντας, ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στα αμέτρητα fan pages και fan clubs».

Η νικήτρια του Big Brother δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στις εξελίξεις με τον κορωνοϊό, στέλνοντας το αισιόδοξο μήνυμά της στον κόσμο. «Οσον αφορά τον κορωνοϊό, θέλω ο κόσμος να πιστέψει στον Θεό και όλα θα πάνε καλά. Θέλω να είμαστε όλοι ενωμένοι και αγαπημένοι», καταλήγει.

Πόσα λεφτά έπαιρνε τον μήνα για την συμμετοχή της στο Big Brother η Άννα Μαρία Ψυχαράκη
Ο Χάρης Βαρθακούρης το βράδυ της Τετάρτης αποφάσισε να κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα Q&A, δηλαδή οι φίλοι του είχαν την ευκαιρία να τον ρωτήσουν και να απαντήσει σε ότι εκείνοι ήθελαν. Το κοινό φαίνεται πως είχε πολλές απορίες για το Big Brother και μια από αυτές ήταν το πόσα λεφτά έπαιρναν οι παίκτες.

«Πόσα χρήματα έπαιρναν οι παίκτες του Big Brother;» τον ρώτησε ένας διαδικτυακός του φίλος με τον Χάρη Βαρθακούρη να απαντά: «Τον βασικό μισθό διαιρεμένο ανά ημέρα»

Να σημειωθεί, φυσικά, ότι ο βασικός μισθός στην Ελλάδα είναι 650 ευρώ.

Ο Βαρθακούρης αποκάλυψε πόσα έπαιρναν οι παίκτες του Big Brother

Διαβάστε επίσης