Τρίτη, 19 Ιανουαρίου

Ηρακλής Τσουζίνοφ: “Θα ήθελα να δοκιμάσω τις ικανότητες μου στην υποκριτική”

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ νίκησε το GNTM 3 και είναι γεμάτος όνειρα και φιλοδοξίες για μια καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ. Ο νικητής του τρίτου κύκλου του reality μόδας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλεθεατής και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι θέλει να ασχοληθεί και με… την υποκριτική! Μετά την Καζαριάν, ίσως δούμε σε κάποιο σήριαλ ή θεατρική παράσταση και τον Ηρακλή;

Στόχος είναι η καριέρα στο εξωτερικό;

Θέλω να κατακτήσω κάποια πράγματα εδώ στην Ελλάδα και μετά να ακολουθήσω μια παρόμοια πορεία στο εξωτερικό. Ιδανικά θα ήθελα να ξεκινήσω από το Λονδίνο, μιας και εκεί είναι το Elite Model και σαν δεύτερη στάση, θα ήθελα να είναι το Μιλάνο.

Με ποιο διάσημο μοντέλο θα θέλατε να φωτογραφηθείτε;

Με τον Τζέρεμι Μικς. Μου αρέσει το στυλ που έχει και θα ήθελα να συνεργαστούμε.

Η τηλεόραση θα σας ενδιέφερε;

Δεν ξέρω ακόμη. Τώρα θέλω να εξελιχθώ στον χώρο της μόδας και αργότερα, αν είναι να ασχοληθώ με την τηλεόραση, θα ήθελα να παίξω σε κάποιο σήριαλ. Θα ήθελα να δοκιμάσω τις ικανότητες μου στην υποκριτική.

Σας αγχώνει όλο αυτό που έχει συμβεί; Που σας γνωρίζει ο κόσμος;

Αυτό δεν με έχει αγχώσει, αλλά το γεγονός ότι πια πρέπει να προσέχω πως μιλάω, πρέπει να είμαι προσεκτικός.

Υπάρχει κάτι που μετανιώσατε;

Δεν είναι ότι μετάνιωσα κάτι, απλά παραδέχομαι ότι ήταν λάθος που τσαντίστηκα με τον Δήμο και τον Ανδρέα. Δεν θα το άλλαζα, απλά ήταν λάθος η κίνησή μου, αλλά εκείνη τη στιγμή το ένιωθα και το έκανα.

Διαβάστε επίσης