Κυριακή, 24 Ιανουαρίου

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον τελικό του Big Brother

“Έσπασε” τη σιωπή της με ένα μακροσκελές κείμενο – «Δεν υπερβάλω»

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά τον μεγάλο τελικό του Big Brother, όπου οι τηλεθεατές την ανέδειξαν νικήτρια με αποτέλεσμα να πάρει και το χρηματικό έπαθλο.

Εντύπωση ωστόσο, είχε κάνει το γεγονός πως μετά το παιχνίδι έκλεισε το προφίλ της, κάνοντας το προσωπικό. Βέβαια, αυτό πριν από μερικές ώρες άλλαξε.

Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη
Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη λοιπόν, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο, στο οποίο έγραφε τα πιο όμορφα ευχαριστώ για όσους την στήριξαν και συνεχίζουν να την στηρίζουν.

Ενώ στην λεζάντα της έγραψε:

«ΚΟΣΜΕ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΊΑΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΊΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΈΤΡΗΤΑ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΜΗΝΎΜΑΤΆ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΈΤΡΗΤΕΣ ΣΑΣ ΓΛΥΚΈΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΈΤΡΗΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΆ ΒΙΝΤΕΆΚΙΑ, ΔΩΡΑ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΣΥΓΚΙΝΉΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΜΟΥ..ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΩ ΟΛΟΥΣ…

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΦΙΈΡΩΝΕΤΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ…ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ.ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΌΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ, ΔΙΆΣΗΜΟΥΣ, ΣΥΝΑΔΈΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΜΙΚΡΆ ΠΑΙΔΙΆ, ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΈΜΠΕΙΡΟΥΣ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ>ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΛΥΚΕΙΑ, ΤΗΝ ΓΕΝΈΤΕΙΡΑ ΜΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ,ΚΎΠΡΙΟΥΣ ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΊΑ ΓΕΡΜΑΝΊΑ ΑΜΕΡΙΚΉ ΣΟΥΗΔΙΑ ΙΤΑΛΙΑ >ΣΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΑΜΈΤΡΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΈΝΕΣ ΟΜΆΔΕΣ ΘΑΥΜΑΣΤΏΝ/ΑΝΘΡΏΠΩΝ: FAN PAGES FAN CLUB, FACEBOOK INSTAGRAM TWITTER YOUTUBE, ΤΙΚ ΤΟΚ,

ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΈΣ ΜΕΛΗ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ… ΜΑΖΊ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ..ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΜΩΡΕ ΚΟΣΜΕ ΜΟΥ.ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ…ΖΗΤΆΩ…ΕΑΝ ΞΕΧΝΆΩ ΚΆΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΚΌΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ..ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΈΡΑΣ ΜΟΥ..ΠΕΡΠΑΤΩ ΣΕ ΌΜΟΡΦΑ ΜΟΝΟΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΈΧΩ…ΒΟΉΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΩ.

ΔΕΝ ΥΠΈΡΒΆΛΛΩ ΕΛΕΓΑ ΚΟΣΜΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΑΚΟΎΓΑΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ…ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΜΩΡΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑ ΔΊΠΛΑ ΣΑΣ ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΜΟΥ…ΌΜΩΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ..ΠΩΣ ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΑΡΑ…ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΣΥΓΚΊΝΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ….ΔΆΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ ΜΟΝΟ ΧΑΡΑΣ…ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏΩΩΩΩΩΩΩ..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.. Ο ΧΡΙΣΤΌΣ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ.ΓΈΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΖΕΣΤΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΈΛΙΩΣΕ Ο ΠΑΓΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΘΆΝΑΤΗ ΤΗΝ ΑΓΆΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ..ΈΤΣΙ ΜΟΝΑΧΑ ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟΜΟΝΩΜΈΝΟΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ…ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗ ΛΟΥΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ»

Διαβάστε επίσης