Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου

Αποθέωση για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη στο Instagram μετά το Big Brother – «Είσαι είδωλο»

Πήραν “φωτιά” τα σχόλια κάτω από τη νέα της ανάρτηση

Μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μετά το τέλος του Big Brother και οι διαδικτυακοί της φίλοι την αποθέωσαν στα σχόλια με πολλούς να την χαρακτηρίσουν «είδωλο».

Η νικήτρια του ριάλιτι θέλησε για ακόμη μια φορά τον κόσμο που την στήριξε και την στηρίζει, με αποτέλεσμα να πάρει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο, που αποκάλυψε τι θα το κάνει και που θα το δώσει.

Πριν λίγες ώρες λοιπόν, “χτύπησε” ξανά με νέα ανάρτηση με φωτογραφίες που της έφτιαξαν τα fan club της και τα σχόλια από κάτω είναι δεκάδες με τους followers της να την αποθεώνουν.

Αυτή είναι η νέα ανάρτηση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη από το Big Brother
«ΚΟΣΜΕ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΊΑ ΚΑΙ Η ΒΡΟΧΗ ΠΟΥ ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΓΩΜΈΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..ΝΑ ΜΑΣ ΔΡΟΣΊΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ .. Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΎΣΚΟΛΗ ΜΙΑ ΑΝΗΦΌΡΑ ΑΣ ΤΗΝ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΜΑΣ..ΈΤΣΙ ΜΟΝΑΧΑ ΘΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΑΠΕΙΝΏΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ… ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΜΩΡΈ ΚΟΣΜΕ ΜΟΥ…

Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΊΑ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΆΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΚΑΛΟ.. ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΣΤΑ FAN PAGES ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΈΣ ΚΑΘΏΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ…ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΈΝΟ ΞΗΜΈΡΩΜΑ..ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΎΡΙΑ ΗΜΈΡΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΥΚΆ ΤΗΣ ΣΥΝΝΕΦΙΆΣ..ΜΠΟΥΜ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΜΑΣ».

Άννα Μαρία Ψυχαράκη Big Brother Instagram

Διαβάστε επίσης