Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου

Παναγιώτης Βασιλάκος: Τι επαγγέλλεται – Δεν δηλώνει μοντέλο

Έγινε

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι 30 ετών, με καταγωγή από τη Μάνη και έπαιζε ποδόσφαιρο από τα μαθητικά του χρόνια. Επαιξε σε ομάδες της Β’ Εθνικής, φορώντας τη φανέλα του Χαϊδαρίου, της Προοδευτικής, του Εθνικού και του Ατρόμητου Πειραιά, ενώ πέρασε και από την τσεχική Ζενίτ Κάσλαβ.

Δεν έμεινε, όμως, μόνο στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Πέρασε και από τις πασαρέλες, όταν πρακτορείο μοντέλων τού έκανε πρόταση συνεργασίας. Συνεργάστηκε με την ιταλική La Perla, ενώ αποκλειστική συνεργασία τού ζήτησε και ο ιταλικός οίκος Versace. Πρόταση την οποία δεν αποδέχθηκε γιατί ήθελε να πάρει το πτυχίο του από τη Γυμναστική Ακαδημία. Μετά από όλα αυτά, βέβαια, μπήκε στη ζωή του η Τελεία του Απόστολου Γκλέτσου, όπου ανέλαβε χρέη υπευθύνου Νεολαίας…

Παναγιώτης Βασιλάκος Απόστολος Γκλέτσος

Το επάγγελμα που έχει επιλέξει ο Παναγιώτης Βασιλάκος
Οπως φαίνεται από το βιογραφικό του, πλέον ο Παναγιώτης Βασιλάκος ασχολείται με τις αγοραπωλησίες ακινήτων σε Ελλάδα και εξωτερικό, κάτι το οποίο σημειώνει ως επάγγελμά του και στο επίσημο προφίλ του στο Instagram.

Το ύψος και τα χαρακτηριστικά του
Όπως διαπιστώνουμε στην ιστοσελίδα του πρακτορείου μοντέλων Ace Models, ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει ύψος 1.89μ. Το προφίλ του The Bachelor μας ενημερώνει επίσης πως ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει περίμετρο στήθους 100, μέση 85 και μηρούς 102 εκατοστά και φορά 46 νούμερο παπούτσι.

Παναγιώτης Βασιλάκος, πρώην σύντροφος

Ο γοητευτικός κτηματομεσίτης λίγο πριν πάει στο Bachelor ζούσε τον έρωτα με την Ντιάνα Χομτζίλα, 21 ετών τότε, μοντέλο από τη Ρουμανία

Πρώην σύντροφος του Παναγιώτη απο το the bachelor

Πρώην σύντροφος του The Bachelor

Παναγιώτης Βασιλάκος και πρώην

Διαβάστε επίσης