Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου

Ποιος Βασιλάκος; Η Χριστίνα βρήκε τον έρωτα στα μάτια πρώην παίκτη του Survivor

Τα τρυφερά στιγμιότυπα! Λέτε να είναι μαζί και να μην το λένε;

Ποιος Παναγιώτης Βασιλάκος και ποιο The Bachelor, όπως φαίνεται η Χριστίνα που αποχώρησε κάπου στα μέσα του ριάλιτι, έχει βρει τον έρωτα στα μάτια πρώην παίκτη του Survivor, που είχε συζητηθεί πολύ μέσα στο παιχνίδι για τον χαρακτήρα του.

Μπορεί κανένας από τους δυο να μην έχει – τουλάχιστον μέχρι στιγμής – διαψεύσει η επιβεβαιώσει τις φήμες περί σχέσης, ωστόσο η κοινή τρυφερή φωτογραφία τους, λέει άλλα.

Ο λόγος για τον Βασίλη Σίμο, ο οποίος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο Survivor. Ο ίδιος δεν είχε μπει από νωρίς στους στίβους μάχης. Ο τραυματισμός του Δημήτρη Μαργαρίτη τον έστειλε στον Άγιο Δομίνικο . Είναι μοντέλο, ενώ εκτός από τις άλλες επαγγελματικές του ιδιότητες ο Βασίλης Σίμος ασχολείται και με την οικογενειακή επιχείρηση ιχθυοπωλείων. Μάλιστα, είναι κάτοχος του τίτλου Mr Hellas 2018, ενώ έχει διακριθεί και στο body building.

Βασίλης Σίμος Survivor σχέση

Τι τρέχει ανάμεσα σε Χριστίνα του Bachelor και Βασίλη του Survivor;
Το ότι ο Βασίλης Σίμος και η Χριστίνα, κάνουν παρέα το είδαμε ξαφνικά, όταν ο πρώην παίκτης του Survivor δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία, φορώντας κάλτσες και απολά ρούχα που φοράμε μόλοι στο σπίτι μας.

Η φωτογραφία αυτή ήταν οι αφορμή για να ξεκινήσει η φήμη πως είναι σε σχέση. Καθώς μην ξεχνάμε πως καραντίνα έχουμε και είμαστε όλοι κλεισμένοι στα σπίτια μας, οπότε δεν γίνεται να συναντήθηκαν σε.. φιλικό σπίτι.

Βασίλης Σίμος Χριστίνα Bachelor σχέση

Διαβάστε επίσης