Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου

Η Ναταλία Γερμανού για την κόντρα Βίσση – Βανδή: “Το 2008 είχε πλησιάσει η Δέσποινα την Άννα και…”

Το γεγονός που σχολιάστηκε όσο λίγα τις προηγούμενες ημέρες δεν είναι άλλο από την πρώτη τηλεοπτική συνάντηση της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή στον τελικό του J2US. Οι δυο τραγουδίστριες ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν μερικά αγαπημένα κομμάτια παρέα βάζοντας έτσι ένα τέλος στον μύθο της μεταξύ τους κόντρας που για χρόνια τις συνόδευε.

Αυτή την on stage συνύπαρξη δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει και η κουμπάρα της Άννας Βίσση, Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της, η οποία μάλιστα προχώρησε και σε κάποιες αποκαλύψεις.

«Οι δυο τους δεν έχουν τσακωθεί ποτέ. Δεν έχουν ανταλλάξει μεταξύ τους βαριές κουβέντες ποτέ. Και μάλιστα οφείλω να σας πω ότι υπήρξε άλλη μια συνάντηση μεταξύ της Άννας και της Δέσποινας το 2008 στην πρόβα τζενεράλε των Mad Awards. Είχαν ξαναβρεθεί στην πρόβα και είχαν μιλήσει μεταξύ τους. Η Δέσποινα είχε πολύ ευγενικά πλησιάσει και της είχε πει “καλησπέρα τι όμορφη που είσαι” και η Άννα της είπε “και εσύ”. Είχαν μιλήσει για 5-10 λεπτά. Τα είχαν πει γλυκά και ήρεμα. Μετά οι κάμερες είχαν ρωτήσει την Άννα και είπε ότι βρέθηκαν. Υπήρξαν κάποιες δηλώσεις εκατέρωθεν. Αλλά τόσο, όσο. Τι σημαίνει όμως το μαγικό timing…» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε επίσης