Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου

Μοντέλο για γνωστούς οίκους ο Γιώργος Κόρομι του Survivor – Έχει περπατήσει σε πασαρέλες

Χαμός με τις ημίγυμνες φωτογραφίσεις του

Ο Γιώργος Κόρομι είναι ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στο φετινό Survivor και όχι άδικα. Ο μαχητής ωστόσο έχει εργαστεί καιρό ως μοντέλο για γνωστούς οίκους μόδας και έχει περπατήσει και σε πασαρέλες στην εβδομάδα μόδας της Αθήνας.

Τα μοντέλα φαίνεται πως δεν πάνε μόνο στο GNTM και έτσι ο Γιώργος Κόρομι τράβηξε τον δρόμο του προς τον Άγιο Δομίνικο, όπου εντυπωσιάζει με τις αθλητικές του επιδόσεις αλλά και με τον τρόπο με τον οποίο βοηθάει στην επιβίωση στην καλύβα.

Μάλιστα σε ένα από τα επεισόδια της εβδομάδας, έκανε δώρο σε έναν συμπαίκτη του, ένα μονόζυγο που έφτιαξε μόνος του στην παραλία.

Με μία μικρή αναζήτηση που κάναμε εντοπίσαμε φωτογραφίσεις που έχει κάνει στο παρελθόν ο παίκτης των μαχητών αλλά και στιγμιότυπα από πασαρέλες που έχει περπατήσει.

Γιώργος Κόρομι πασαρέλα

Γιώργος Κόρομι σώμα

Γιώργος Κόρομι μοντέλο

Ο Γιώργος Κόρομι είναι 33 ετών και μένει στην Αθήνα. Είναι επιχειρηματίας, διατηρεί καφετέρια στο κέντρο της πόλης. Παράλληλα έχει σπουδάσει γραφιστική και 3D Animation.

Λατρεύει τις εξορμήσεις στη φύση και το ψαροντούφεκο και πιστεύει ότι αυτό θα τον βοηθήσει στον Άγιο Δομίνικο. Του αρέσει να ζει στα άκρα και να μην κάθεται στον καναπέ.

Αντιπαθεί τους γκρινιάρηδες, τους εγωκεντρικούς και τους ψωνισμένους. Δεν του αρέσει να χάνει και στο μυαλό του υπάρχει μόνο η νίκη. Θεωρεί τον εαυτό του ήρεμη δύναμη και θέλει να είναι ένα σημαντικό μέλος της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης