Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου

The Bachelor: Η Εριέττα αποκάλυψε αν πήγε κάποια κοπέλα με τον Παναγιώτη – «Θα το πω κι αυτό…»

Τι συνέβαινε όταν έκλειναν οι κάμερες;

Η Εριέττα και η Σία βρέθηκαν στο αμάξι του Αλέξανδρου Κοψιάλη και κλήθηκαν να απαντήσουν τα πάντα σχετικά με το The Bachelor. Μεταξύ άλλων η Εριέττα μίλησε ανοιχτά και για το αν κάποια από τις κοπέλες πήγε με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, πίσω από τις κάμερες.

Οι δύο παίκτριες μίλησαν με απόλυτη ειλικρίνεια αλλά και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης δεν τους χαρίστηκε καθόλου στις ερωτήσεις που τους έκανε.

Αφού λοιπόν η Εριέττα εκθείασε τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ξεκαθάρισε πως off camera, καμία κοπέλα δεν επιτρεπόταν να του μιλήσει, και πως φυσικά δεν είχε γίνει τίποτα παραπάνω από τα φιλιά που βλέπαμε όλοι στα επεισόδια.

«Θα το πω και αυτό γατί με έχουν πρήξει. Είναι πράγματα που τα κρατάω και θα σκάσω αν δε τα πω. Αυτό που όλοι γυρνάνε και λένε ότι ο Παναγιώτης έκανε κάτι με αυτή και αυτή. Και η Soula Glamorous που είπε για την Αντζελίνα και τον Παναγιώτη… Από τα ραντεβού επιστρέφουν σε διαφορετικά βανάκια με τον Παναγιώτη. Τι λένε; Ας ξεκινήσουμε από εκεί. Και στο ίδιο βανάκι να ήταν.

Δεν ήταν μόνοι τους μέσα στο βανάκι. Ήταν όλοι μέσα στα βανάκια. Κανένας δεν ήταν μόνος του. Και off camera δεν του μιλούσαμε του Παναγιώτη. Δεν επιτρέπονταν. Και αυτό ήταν πολύ δίκαιο. Ήταν μια πολύ σωστή απόφαση της παραγωγής».

Διαβάστε επίσης