Κυριακή, 24 Ιανουαρίου

Ευχάριστα νέα για Ηρακλή, Σήφη, Αιμιλιάνο και Εμμάνουελ – Τα ανακοίνωσαν μετά το GNTM 3

Το Campaign Room βγάζει τα δικά του ρούχα

Λίγο καιρό μετά το τέλος του GNTM 3, το γνωστό σε όλους Campaign Room, δηλαδή ο Ηρακλής, ο Σήφης, ο Αιμιλιάνο και ο Εμμάνουελ, ανακοίνωσαν μερικά πολύ ευχάριστα νέα τα οποία αφορούν τη νέα σειρά ρούχων που θα κυκλοφορήσουν.

Οι 4 φίλοι ξεχώρισαν μέσα στον διαγωνισμό και μάλιστα το δωμάτιό τους πήρε και τη νίκη αφού ο Ηρακλής «σάρωσε» στον τελικό και βγήκε με διαφορά πρώτος.

Όλοι τους ασχολούνται με το μόντελινγκ μετά το τέλος του διαγωνισμού, ωστόσο παράλληλα αποφάσισαν να κάνουν και μία επένδυση και να κυκλοφορήσουν τα δικά τους ρούχα, εμπνευσμένα από την παρέα τους και το όνομα του δωματίου τους.

campaign room

Ηρακλής Τσουζίνοφ: Ποζάρει με την μεγαλύτερή του αδυναμία ανήμερα Πρωτοχρονιάς
Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, νικητής του GNTM 3 έχει δείξει την μεγάλη του αδυναμία στη μητέρα του από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο παιχνίδι και είπε την ιστορία του.

Έτσι δεν θα μπορούσε να περάσει την πρωτοχρονιά με κάποιον άλλον παρά μόνο με αυτή. Μέσα στο παιχνίδι, μίλησε αρκετές φορές για την σχέση που έχουν οι δύο τους και τις δυσκολίες που πέρασαν όταν ήταn μικρός καθώς ο πατέρας του ήταν απών.

Έτσι για την αλλαγή της χρονιάς και την υποδοχή του 2021 ο Ηρακλής δε θα μπορούσε να επιλέξει άλλη φωτογραφία από μια που να ποζάρει δίπλα στην αγαπημένη του μητέρα.

ηρακλής τσουζίνοφ μητέρα

Διαβάστε επίσης