Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη μέσα από το σπίτι της στα Μελίσσια – «Πάμπλουτος να είσαι στην χαρά»

Η αινιγματική ευχή για το 2021

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μία ανάρτηση στην οποία ποζάρει στο σπίτι της στα Μελίσσια και στέλνει ένα αινιγματικό μήνυμα για το 2021 με το οποίο εύχεται σε όλους να έχουν πλούσια καρδιά.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media τους τελευταίους μήνες και έτσι, μετά από την ανάρτηση με την οποία ανακοίνωσε πως κέρδισε το φλουρί για φέτος, έκανε άλλη μία με την οποία έστειλε τη δική της ευχή.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Σου δίνω μόνο δυο ευχές για τον καινούριο χρόνο πάμπλουτος να είσαι στην χαρά και πάμπτωχος στον πόνο ! ( κάπου το διάβασα κ μου άρεσε πολύ !)».

Ελένη Μενεγάκη σπίτι

Τόσα παίρνει η Ελένη Μενεγάκη για να ανεβάσει μια φωτογραφία στο instagram
Η αλήθεια είναι πως εκτός του ότι είναι η Ελένη Μενεγάκη, έχει κι ένα ισχυρό instagram account που μετρά πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους, και τέτοια προφίλ για όσους δεν γνωρίζουν θεωρούνται “χρυσά”. Η Ελένη λοιπόν το ξέρει και το “εκμεταλλεύεται”.

Παλιότερα, όταν ήταν επί εποχές ALPHA και ήταν το πρώτο όνομα της ελληνικής τηλεόρασης – βέβαια και τώρα είναι ασχέτως που δεν την βλέπουμε στους δέκτες μας – το πάτωμά της για ένα post ήταν 5 χιλιάδες ευρώ ενώ γενικά για να διαφημίσει ένα προϊόν το κοστολογούσε γύρω στα 7 χιλιάρικα.

Τώρα, όμως, που δεν βρίσκεται πια στην πρώτη γραμμή και το να την βλέπουμε είναι σπάνιο υλικό, έχει ανεβάσει το κασέ της, όπως μου αποκάλυψε άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά της κι ένα της post μπορεί να φτάσει να “πουληθεί” έως και 15 χιλιάδες ευρώ!

Τρελό;

Η Ελένη ξέρει τι κάνει, όμως και μπράβο της γιατί πάλεψε πολύ και πέρασε πολλά μέχρι να καταφέρει να γίνει αυτή που είναι σήμερα…

Διαβάστε επίσης