Σάββατο, 23 Ιανουαρίου

Η Κατερίνα Λένη «καρφώνει» τη Μαριάννα από το ΜasterChef – «Δεν είναι και για φωτοστέφανο»

Τι είπαν οι δυο πρώην παίκτριες του ριάλιτι μαγειρικής

Μια συνέντευξη της Μαριάννας Πουλμέντη φιλοξένησε η εκπομπή «Ευτυχείτε» με αφορμή την πρεμιέρα του νέου κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής. Η νεαρή παίκτρια που μέσα στο παιχνίδι δεν είχε την καλύτερη σχέση με την Κατερίνα Λένη, αναφέρθηκε στη στήλη της μαγειρικής που έχει στην εκπομπή και πήρε την «πληρωμένη απάντηση» από τη μαγείρισσα.

«Δεν θα ήθελα να μαγειρέψω σε κάποια εκπομπή. Είχα δει τυχαία την Κατερίνα μια φορά στην εκπομπή, αλλά την έβγαλα. Δεν μου άρεσε. Δεν ξέρω αν μαγειρεύει καλά ή όχι. Αυτό που μου αρέσει στην Κατερίνα είναι ότι μαγειρεύει παραδοσιακή κουζίνα. Με συγκινεί ότι δείχνει συνταγές της γιαγιάς της που της είχε αδυναμία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαριάννα.

Με τη σειρά της η Κατερίνα Λένη πήρε θέση απέναντι στις δηλώσεις και είπε: «Αναρωτιέμαι πως μπορείς να βγαίνεις και να λες πράγματα για άλλον κόσμο. Η Μαριάννα δεν είναι για φωτοστέφανο. Καλό θα ήταν να μην λέμε πράγματα για άλλους, γιατί κι εκείνη δεν ήταν ήσυχη. Είχε και εκείνη ένα φλερτ στο παιχνίδι.

Την παραδέχτηκα πολλές φορές για το σθένος που είχε. Εγώ δεν έχω πάει σε σχολή μαγειρικής, ούτε έχω δουλέψει σε 5άστερα ξενοδοχεία. Όταν εγώ μαγειρεύω, με έχει μάθει η γιαγιά μου να έχω χέρια καθαρά. Δεν τα γλύφω και να σου δώσω να φας μετά»

Διαβάστε επίσης