Τρίτη, 19 Ιανουαρίου

Άννα Βίσση για Δέσποινα Βανδή: «Συναντηθήκαμε πριν το J2US στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη και ….» – Βίντεο

Η αποκάλυψη που έκανε για την μεγάλη βραδιά

Το μεσημέρι του Σάββατου η Άννα Βίσση συνδέθηκε ζωντανά στο Καλύτερα Δε Γίνεται και μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στην ιστορική συνάντηση της με την Δέσποινα Βανδή στον τελικό του J2US.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια δήλωσε αρχικά πως ένιωσε όταν τραγούδησε ζωντανά χωρίς κοινό: «Ένιωσα παράξενα χωρίς κόσμο αλλά επειδή είμαι περίεργο πλάσμα εγώ μπορεί και να μου άρεσε.

Ένιωθα πρόκληση. Η αδρεναλίνη ήταν πολύ ψηλά εκείνη τη μέρα. Με ένα μαγικό τρόπο δε έβλεπα τα άδεια καθίσματα. Έχω τραγουδήσει σε τόσο κόσμο που το νιώθεις γεμάτο το θέατρο».

Παράλληλα, απάντησε και στο αν σκέφτεται να ξανά κάνει κάτι στο θέατρο: « Τον πειράζω συνέχεια τον Καρβέλα τον ενοχλώ. Θέλω να μου γράψει κάτι να κάνουμε πράγματα . Αλλά το ξέρω δεν είναι εύκολο. Για τη Μάλα, χρειάστηκε 10 χρόνια. Ελπίζω να μη του πάρει άλλα 10 χρόνια για να γράψει κάτι να κάνουμε μαζί».

Τέλος, αναφέρθηκε στην ιστορική συνάντηση με την Δέσποινα Βανδή στο J2US: «Όταν με κάλεσαν δέχθηκα, με χαρά, Ωραίο πλατό μου άρεσε. Θα ήταν κουτό να μην κάνουμε μια σύμπραξη με τη Δέσποινα. Τόσο απλό ήταν. Όπως μου έστειλε μήνυμα η Καίτη Γαρμπή, “απλά τα πράγμτα”!

Συναντηθήκαμε πριν στο σπίτι του Νίκου Κοκλώνη. Δεν είχαμε ξανασυναντηθεί σε ανθρώπινο επίπεδο. Υπήρξαμε και καλά ανταγωνίστριες. Η βραδιά αυτή έδειξε ότι κάθε άλλο παρά ανταγωνίστριες είμαστε. Δανειστήκαμε κάποια τραγούδια με ωραίες ατάκες. Κάναμε πλάκα.

Έχουμε και οι δυο εμπειρία πάνω στη σκηνή εγώ λίγο παραπάνω γιατί είμαι στη δουλειά πιο πολλά χρόνια. Εκείνο το βράδυ μοιάζαμε με κορίτσια που παίζαμε με κούκλες. Στην ερώτηση αν ήταν ιστορική στιγμή η Άννα απάντησε “ήταν παράλογα λογική η συνύπαρξή μου με τη Βανδή». Οι δύο τραγουδίστριες, μάλιστα, είχαν και μια κοινή συνομιλία κάτω από μια φωτογραφία.

Άννα Βίσση Δέσποινα Βανδή

Διαβάστε επίσης