Κυριακή, 24 Ιανουαρίου

Survivor trailer 10/1: Ο Κονδυλάτος σπαράζει στο κλάμα και τα βάζει με την Κάτια!

Ο σκληρός στίβος μάχης

Μαχητές και Διάσημοι στο Survivor 4, όπως είδαμε στο trailer της Κυριακής 10/1 μπαίνουν με μανία στον στίβο μάχης. Ωστόσο, θα είναι διαφορετικός από αυτούς που έχουμε δει μέχρι σήμερα στο νέο κύκλο. Από την άλλη, ένταση θα επικρατήσει στους διάσημους, καθώς ο Περικλής Κονδυλάτος θα ξεσπάσει σε κλάματα και θα τα βάλει με την Κάτια, μη διστάζοντας να την κατηγορήσει.

Για την ακρίβεια, ένα περιστατικό που θα δούμε να σημειώνεται θα φέρει μια κόντρα ανάμεσα στους δύο συμπαίκτες. Με την Ταραμπάνκο να δικαιολογείται στις κάμερες λέγοντας πως είχε δυνατό vibe και ο Περικλής δεν μπορούσε να καταλάβει τι γινόταν γύρω του. Από την πλευρά του, ο σχεδιαστής θα μιλήσει για απαράδεκτο γεγονός.

Να σημειώσουμε πως οι σχέσεις Κάτιας – Περικλή, από την αρχή δεν φαινόντουσαν πολύ θερμές, καθώς το μοντέλο είχε βάλει στο στόχαστρο την Αγγελική Λάμπρη – η οποία αποχώρησε με κλάματα – που ήταν φίλη στο παιχμίδι με τον Κονδυλάτο.

Επίσης, μια νέα παίκτρια θα κάνει την είσοδο της. Ωστόσο, άγνωστο είναι μέχρι στιγμής σε ποια ομάδα από τις δυο θα μπει.

Αυτό είναι το trailer του 10/1 Survivor επεισοδίου
Ο στίβος μάχης για ακόμη μια φορά θα είναι απαιτητικός. Όπως είδαμε στο trailer θέλει οι παίκτες να έχουν… γερά χέρια και θα είναι ομαδική δοκιμασία. Ο κάθε παίκτης θα πετά στον συμπαίκτη του έναν κουβά γεμάτο νερό που δεν πρέπει να του πέσει, καθώς στη συνέχεια θα πρέπει να ρίξει το νερό μέσα σε έναν σωλήνα.

Survivor trailer 10/1

Λέτε αυτή την φορά η ομάδα που θα κερδίσει να είναι οι Διάσημοι που έχουν πολύ λίγες νίκες; Θα σας αποκαλύψουμε με σίγουρη πληροφορία αύριο! Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν στο Youweekly.gr για το spoiler.

Διαβάστε επίσης