Πέμπτη, 4 Μαρτίου

Στην επίθεση ο Θέμης Κανέλλος: “Στο Big Brother μας απαγόρευαν να μιλήσουμε” (video)

Χτυπάει χωρίς φόβο το γνωστό τηλεπαιχνίδι

Θέμης Κανέλλος: Λίγος καιρός μετά το τέλος του παιχνιδιού του ΣΚΑΪ, το “Big Brother”, ο Θέμης Κανέλλος αποκάλυψε αρκετά πράγματα σχετικά με το τι γινόταν σπίτι του ενώ παράλληλα φαίνεται να του είχε γίνει μία πρόταση με πληρωμή.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Θέμης Κανέλλος μίλησε για την συμμετοχή του στο Big Brother αλλά και τι γινόταν πίσω από τις κάμερες και τι επιτρεπόταν να κάνουν.

Αποκαλύψεις από τον Θέμη Κανέλλο.

Θέμης Κανέλλος: Η απαγόρευση του “Big Brother”
Ειδικότερα ο Θέμης Κανέλλος ή αλλιώς «Themicorn» μετά το τέλος του «Big Brother» βρίσκεται στην Αθήνα και σημειώνει ότι πλέον, έχουν φτιάξει «κάπως» τα πράγματα.

Ο πρώην παίκτης του «Big Brother» παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «στη Φωλιά των Κου Κου» και άφησε αιχμές για την παραγωγή του «Big Brother» τονίζοντας πως έχουν γίνει πράγματα στο σπίτι ανάμεσα στους συγκατοίκους για τα οποία δεν μπορούσαν να μιλήσουν οι συγκάτοικοι. Ο λόγος; Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Θέμης Κανέλλος, ο «Big Brother» τους είχε απαγορεύσει να μιλάνε γι’ αυτά τα γεγονότα.

Τι αποκάλυψε ο Θέμης Κανέλλος.

“Απαγορεύεται να μιλήσουμε γι’ αυτά τα γεγονότα”
«Υπήρχαν κάποια πράγματα που έγιναν, τα οποία θεωρούνταν μη γενόμενα. Δηλαδή, αναφερόταν από τον Big Brother ότι απαγορεύεται να μιλήσουμε γι’ αυτά τα γεγονότα. Δεν έχουν φανεί ποτέ στις κάμερες. Είχαν να κάνουν με πράγματα τα οποία θα μπορούσαν να στείλουν έναν συγκάτοικο μέχρι και σπίτι θα έλεγα. Υπήρχαν πράγματα που έγιναν στην πόρτα με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη που την έσπασε, τα οποία δεν φάνηκαν ποτέ στην τηλεόραση», είπε ο Θέμης Κανέλλος.

Στην συνέχεια ο Θέμης Κανέλλος ανέφερε πως: «Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με έχει μπλοκάρει στο Instagram, όπως νομίζω όλους τους συγκάτοικους αν δεν κάνω λάθος».

Δείτε όσα είπε

Διαβάστε επίσης