Σάββατο, 6 Μαρτίου

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις της Ταραμπάνκο – “Είμαι η Κάτια και είμαι καλά”

Όσα αποκάλυψε για την υγεία της και το σχόλιο για τον Περικλή Κονδυλάτο

Η Κάτια Ταραμπάνκο βρίσκεται ακόμα στον Άγιο Δομίνικο και λίγο πριν την επιστροφή στην Ελλάδα μίλησε στην εκπομπή “Love it” κάνοντας τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρηση της από το Survivor.

«Είμαι η Κάτια και είμαι καλά. Είμαι ζωντανή και επιβίωσα. Η αλήθεια είναι ότι με εγκατέλειψε το 45 κιλά κορμί μου. Έδωσα το 100% από την αρχή και μάλλον αυτό ήταν το λάθος μου, γιατί μου έφυγε η ενέργεια πάρα πολύ γρήγορα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Έκανα τις εξετάσεις, απλά οι συνθήκες είναι όντως Survivor. Είναι οξύμωρο να λέμε παιχνίδι, γιατί είναι πραγματικά επιβίωση. Πραγματικά πεινάγαμε, ήταν όλα πραγματικά αυτά. Στεναχωρήθηκα που έφυγα. Πίστευα ότι θα αντέξω παραπάνω.», δήλωσε αρχικά η Κάτια.

Survivor Ταραμπάνκο

Όσον αφορά τα σχόλια που έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος απάντησε: «Σκουλήκι είναι μια άσχημη λέξη γενικά να χρησιμοποιείς. Πέφτω από τα σύννεφα με τον τρόπο που εκφράστηκε ο Περικλής. Ίσως έχει τους δικούς του λόγους. Θα ήθελα κάποια στιγμή, όταν βγούμε όλοι, να τον ρωτήσω γιατί αυτός ο χαρακτηρισμός.»

Να σημειώσουμε πως ακόμη και μετά την αποχώρηση της και τις αλλαγές στις ομάδες η Κόκκινη ακόμη χάνει. Απόψε ωστόσο, θα κάνει την ανατροπή ή όχι;

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Ταραμπάνκο για το Survivor

Διαβάστε επίσης