Πέμπτη, 4 Μαρτίου

Survivor 4 spoiler 20/1: Ποιος παίκτης φεύγει σήμερα – Προσοχή, ακολουθεί μέγα διαρροή!

Σήμερα 20/1 το επεισόδιο του Survivor θα είναι κάτι παραπάνω από ανατρεπτικό αφού θα παρακολουθήσουμε ακόμα μια αποχώρηση από την ομάδα των Κόκκινων και εννοείται πως το Youweekly.gr έχει όλες τις πληροφορίες για το τι θα συμβεί.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι και μέσα 100%, υποψήφιοι προς αποχώρηση μέχρι στιγμής είναι η Ανθή Σαλαγκούδη – η οποία μάλιστα είναι και πολύ ψυχολογικά ριγμένη – και ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα 20/1 από το Survivor
Το Youweekly.gr μέχρι στιγμής έχει βγει σωστό σε όποια πληροφορία έχει δώσει στους πιστούς αναγνώστες του για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Έτσι θα συμβεί και σήμερα, πιστεύουμε…

Όπως σας είχαμε πει και την προηγούμενη εβδομάδα που τελικά δεν έγινε καμία αποχώρηση την τελευταία στιγμή από την ομάδα των Διάσημων, η Ανθή Σαλαγκούδη έχει μεγάλο κοινό και θα έβγαινε η πιο αγαπημένη παίκτρια παρά το γεγονός πως η ομάδα της την είχε ψηφίσει προς αποχώρηση.

Survivor 4 spoiler 20/1 ποιος φεύγει

Αυτή την φορά, λοιπόν, που θα αναμετρηθεί με την Περικλή Κονδυλάτο, μέχρι στιγμής οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η Ανθή για πολλοστή φορά θα επιβιώσει μέσα σε αυτό το παιχνίδι.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και εφόσον δεν έχουμα ξανά καμία έκπληξη και ακυρωθεί η αποχώρηση, η Σαλαγκούδη παραμένει και από το Survivor θα αποχωρήσει ο Περικλής Κονδυλάτος. Αν προκύψει τρίτος υποψήφιος και είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος ή η Σοφία Μαργαρίτη, τότε μπορεί να έχουμε ανατροπές.

Επαναλαμβάνουμε, όμως, πως αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες που μας έχουν δοθεί από τον Άγιο Δομίνικο! Για τα σίγουρα αποτελέσματα θα επανέλθουμε μέσα στην ημέρα.

Συντονιστείτε!

Διαβάστε επίσης