Πέμπτη, 4 Μαρτίου

Survivor 4: “Κατέβασαν” το Instagram της Μαριαλένας από τις πολλές αναφορές – Κατέστρεψαν το όνειρο του κοριτσιού!

Πόσο κακία έχουν ορισμένοι μέσα τους

Survivor 4: Ένα από τα όνειρα όσων μπαίνουν σε ένα ριάλιτι παιχνίδι, όπως το Survivor, είναι να αυξήσουν τους ακόλουθους στο Instagram και να βρίσκουν πιο εύκολα δουλειές μέσω αυτού!

Το όνειρο αυτό καταστράφηκε για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ακόμα δεν το γνωρίζει η ίδια! Τι συνέβη; Haters έριξαν το προφίλ της από τις πολλές αναφορές, μετά το τέλος του συμβουλίου της Τρίτης και τα όσα ειπώθηκαν!

Μάλιστα fanpage της παίκτριας των Μαχητών μας ενημέρωσε για την εξέλιξη αυτή μέσω post στο Instagram!

Σκεφτείτε τι σοκ θα πάθει η κοπέλα μόλις βγει από το παιχνίδι και δει ότι της έχουν κατεβάσει το προφίλ, από εκεί που θα περιμένει χιλιάδες ακόλουθους!

Survivor 4: 'Κατέβασαν' το Instagram της Μαριαλένας

«Όπως όλοι έχετε καταλάβει εδώ και λίγες μέρες το προφίλ της Μαριαλένας έχει διαγραφεί..Αυτό έγινε από μαζικές αναφορές στο προφίλ της από άτομα που απερίσκεπτα δρουν ανώνυμα πίσω από ένα κινητό χωρίς να νοιάζονται για το αν προσβάλλουν και βλάπτουν έναν συνάνθρωπό τους.. Για εμάς σαν φίλους της και θαυμαστές της μας απασχολεί φυσικά ότι ένας άνθρωπος χάνει κάτι που με κόπο έφτιαξε αλλά κυρίως το μίσος που υπάρχει.

Θα θέλαμε όσοι είστε φίλοι της Μαριαλενας αλλά κυρίως ‘άνθρωποι’ να κάνετε repost και κυρίως να αναλογιστείτε γιατί έγινε όλο αυτό..Σας ευχαριστούμε..!», ανακοίνωσαν οι φαν της στη σελίδα που έφτιαξαν για εκείνη.

Διαβάστε επίσης